Véget vetett „se veled-se nélküled" kapcsolatának a Barátok közt Bambija, Török Anna

Forrás: facebook/Török Anna -
Vámpírok bálja párkapcsolat Bambi Barátok közt szakítás Török Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Bambija hat év után szakított párjával és bár nagyon nehéz az elválás, valószínűleg most végleges a szakításuk.

A színésznő és párja már a szétköltözésnél tartanak, de a közös munka és kis kedvencük még összeköti őket – írja a Best.

Forrás: facebook/Török Anna

„Ádámmal hat évig voltunk együtt, bár be kell vallanom, ebből négy éven át 'se veled-se nélküled' kapcsolatban éltünk. Hiányzik a közös életünk és annyi szakítás után bármi megtörténhet, hiszen együtt játszunk a Vámpírok bálja című darabban. A közös kutyánk pedig továbbra is összeköt minket" – mondta a magazinnak Anna.

Magyar lányok külföldi pasival: Mitől működnek a vegyes kapcsolatok?http://www.life.hu/intim/20140722-magyar-lanyok-kulfoldi-pasival-eltero-kulturak-kompromisszumok-es-buktatok.htmlSzexvadászat nyaraláskor című cikkünkben csokorba szedtük a külföldi ismerkedés veszélyeit, a megbolondult erkölcsi iránytűktől egészen a szexturizmusig. Most pedig annak jártunk utána, mitől is működnek a vegyes párosok. Szakértőnk és olvasóink segítettek eligazodni az eltérő kultúrák, szokások és nyelvi különbségek útvesztőjében.Intim--Lebukott! Bálint Antóniát egy fiatal pasival kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/intim/20140724-balint-antonia-egykori-szepsegkiralynot-egy-fiatal-ferfival-lattak-sugni-bugni-lehet-hogy-bepasizott.htmlA műsorvezető nemrég szomorúan mesélte a Life.hu újságírójának, hogy nincs senki a láthatáron, most azonban úgy tűnik, mégiscsak eltalálta Ámor nyila.Intim--Ezért vagyunk szerelmesek még 40 felett is a gimis pasinkba!http://www.life.hu/intim/20140722-szex-es-osszejaras-a-regi-szerelemmel-szeretoi-viszony-es-ragaszkodas-fuggoseg.htmlMég mindig összejársz a gimis vagy egyetemi szerelmeddel? Nem vagytok együtt, csak szeretőnek tartjátok a másikat? Nem tudtok, vagy nem is akartok együtt lenni, mégis mindig az ágyban kötöttök ki? Nem tudjátok elengedni egymást, de tudjátok, hogy sohasem lesz már semmi a dologból? Nos, mindezzel nem vagytok egyedül...Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.