Romantika felsőfokon! 18 órát utazott, hogy a barátnőjével találkozzon

Anglia meglepetés Hong Kong videó Sydney utazás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viccnek indult, amikor Ella Skypon azt mondta Angliában élő barátjának, látogassa meg őt Ausztráliában. A fiú azonban úgy döntött, meglepi szerelmét.

Jack fogta magát, és a vicces invitálás után repülőgépre szállt, 10 órát repült Angliából Hongkongba, majd 8 órás várakozás következett, utána pedig folytatta a hosszú utat Sydney-be. Mindezt azért, hogy kedvese 19. születésnapjára megérkezzen. Az utazásról és a megható szülinapi meglepetésről Jack filmet is készített.

Íme, a videó két ember leírhatatlan boldogságáról:

Közös jövőt tervez párjával Janicsák Vecahttp://www.life.hu/intim/20140725-janicsak-veca-az-x-faktor-enekesnoje-szerelmerol-meselt-aki-uj-klipjeben-is-szerepet-kapott.htmlA csinos énekesnő a Class FM műsorvezetőinek, Kiss Orsinak és Kovács Áronnak mesélt kedveséről, aki az énekesnő új klipjében szerepet kapott. Intim--Véget vetett „se veled-se nélküled" kapcsolatának a Barátok közt Bambija, Török Annahttp://www.life.hu/intim/20140725-torok-anna-a-baratok-kozt-bambija-veget-vetett-hat-eve-tarto-parkapcsolatanak.htmlA Barátok közt Bambija hat év után szakított párjával és bár nagyon nehéz az elválás, valószínűleg most végleges a szakításuk.IntimNem megy a csajozás Szilveszter gazdánakhttp://www.life.hu/intim/20140708-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-egykori-tancosa-egy-eve-szingli.htmlHiába rajongta körül három nő a Házasodna a gazda című műsorban a szántóföldek sármőrjét, mégis egy éve pár nélkül tengeti az életét.IntimRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.