Megmutatta csinos barátnőjét Talmácsi Gábor

Forrás: redlemon -
barátnő világbajnok Talmácsi Gábor Forma1 gyorsaságimotor-versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően a Forma-1 verseny hivatalos afterpartijára toppant be Talmácsi Gábor és barátnője.

Talmácsi Gábor ritkán jár el bulizni, azonban most ő sem hagyhatta ki az év presztízseseményét, a GP After Partyt a Symbolban. A világbajnok gyorsaságimotor-versenyző barátnőjével és édesapjával érkezett a rendezvényre egy kis kikapcsolódásra.

Forrás: redlemon

"Az MotoGp-s évek alatt nem sok partit rendeztek a versenyek után. Persze, amikor a világbajnokságot megnyertem, az évvégi valenciai futam után hatalmas buli volt. Jó volt most is egy kicsit kikapcsolódni, néhány ismerős arccal találkozni, ugyanis keveset járok el szórakozni, a munka és az utazás elég sok időmet leköti. Most teljes erőmmel arra koncentrálok, hogy a Talmácsi Racing és a versenyzői az utolsó két futamon a lehető legjobban teljesítsenek. A legutóbbi versenyen pontszerző helyeken zártunk" - mondta el Talmácsi Gábor.

Fiú vagy lány? Coming outolt az androgün szupermodellhttp://www.life.hu/intim/20140728-andreja-pejic-transznemu-szupermodell-nokent-eli-tovabb-eletet.htmlHa Andrej Pejic neve nem is ismerős, a nőként pózoló férfimodell arca biztosan beugrik. Andrej Pejic karrierje 2010-ben indult és 2014-ben lett vége. Andreja Pejic karrierje viszont csak most kezdődik. A modell ugyanis coming outolt: transzszexuális, átoperáltatta magát és innentől kezdve nőként éli tovább az életét.Intim--Magyar lányok külföldi pasival: Mitől működnek a vegyes kapcsolatok?http://www.life.hu/intim/20140722-magyar-lanyok-kulfoldi-pasival-eltero-kulturak-kompromisszumok-es-buktatok.htmlSzexvadászat nyaraláskor című cikkünkben csokorba szedtük a külföldi ismerkedés veszélyeit, a megbolondult erkölcsi iránytűktől egészen a szexturizmusig. Most pedig annak jártunk utána, mitől is működnek a vegyes párosok. Szakértőnk és olvasóink segítettek eligazodni az eltérő kultúrák, szokások és nyelvi különbségek útvesztőjében.Intim--Romantikus! Istenes Bence elárulta, ki volt élete szerelemehttp://www.life.hu/intim/20140724-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-bevallotta-kovacsovics-fruzsina-enekesno-volt-a-nagy.htmlKi gondolta volna, hogy bár már évekkel ezelőtt szakítottak és Istenes Bence már jó pár barátnőn túl van, még mindig Kovácsovics Fruzsinát tartja egyik legnagyobb szerelmének. Kérdés, hogy esik ez a legutóbbi kedvesnek, Csobot Adélnak?IntimRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.