Pintácsi Viki válás szerelem tragédia férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viki hitt abban, hogy egy nőnek a válása után is jár a boldogság és nem késő új életet kezdeni.

Pintácsi Viki nehéz időszakon van túl. Kisfia leukémiával küzdött, házát kirabolták, autóját totálkárosra törték, férjétől pedig ez alatt szépen, csendben elvált. A tragédiákkal teli évek után azonban végre fellélegezhet, hiszen fia meggyógyult, Vikire pedig rátalált az új szerelem.

Forrás: facebook/Mokka

„Fontos, hogy a nők egy válás után is elhiggyék magukról azt, hogy van még lehetőségük. A boldogság nem a kortól vagy a kilóktól függ. A sok negatív esemény két éve történt, a párommal pedig másfél éve vagyunk együtt. Most gondoltam úgy, hogy erről már tudok és akarok is beszélni" – mondta Viki a TV2 Mokka adásában.

Luxusvakáció Sarka Kata élete? http://www.life.hu/bulvar/20140729-sarka-kata-balatonfoldvaron-nyaral-a-facebookon-is-megosztotta-a-hirt.htmlAki az életének minden percében posztol valamit, könnyen úgy járhat, mint Sarka Kata. Az amúgy is megosztó celeb most arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy pihenni indul.TV + BulvárOrigoKóbor János: "Komoly feszültség érezhető Benkő és Debreczeni között"http://www.life.hu/bulvar/20140728-kobor-janos-az-omega-frontembere-szerint-megvert-zenestarsaira-direkt-kuldott-a-taxitarsasag-egy.htmlAz énekes szerint nem véletlen, hogy zenésztársaira egy nagydarab taxisofőrt küldtek, mert a taxitársaság tudta, hogy Benkőék idegesek a hosszú várakozás miatt. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huKözös nevezőn a Star Wars és a Szomszédokhttp://www.life.hu/bulvar/20140728-a-star-wars-egyik-jelenetet-szinkronizaltak-ala-a-szomszedok-bohm-bacsijanak-es-sumeghy-oszkarjanak.htmlA Star Wars egyik jelenete szólal meg a Szomszédok hangján. Bőhm bácsi remekül szinkronizálja Yodát, a gonosz kancellárnak pedig Sümeghy úr kölcsönözte a hangját.TV + BulvárAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.