Ezzel a 28 éves pasival nyomul a 41 éves Heidi Klum

Forrás: Instagram / Heidi Klum -
párkapcsolat barát szerelem Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum nagyon, nagyon boldog. Honnan tudjuk? Szuperszelfit posztolt 13 évvel fiatalabb barátjával az Instagram-oldalára. Na, de ki is ez a kisfiús arcú fiatalember? Íme, öt villámtény róla.

1. Vito Schnabel 1986. július 27-én született.

2. Független kurátorként és becsűsként dolgozik 16 éves kora óta. Hű.

3. Nem Heidi Klum az egyetlen híresség, akinek a szívét meghódította. Korábban Elle Macpherson, Liv Tyler és Demi Moore is randizott vele.

Heidi Klum és Vito Forrás: Instagram / Heidi Klum

4. Édesapja Julian Schnabel amerikai filmrendező, aki a Mielőtt leszáll az éj című filmet rendezte. Ez a film tette egy csapásra ismertté Javier Bardemet.

Vito Schnabel középen, mellette édesapja és édesanyja 2004-ben Forrás: Getty Images/AFP/Scott Gries

5. Golfozik, szörföl, és még ki tudja, mit sportol. El is hisszük neki.

Heidi Klum lányai anyjuk nyomába léptek!http://www.life.hu/csalad/20140719-heidi-klum-setalni-indult-modell-szepsegu-gyermekeivel.htmlImádnivaló fotót láthatunk a szupermodell Heidi Klumról, amint bájos gyermekeivel indul sétálni. A lányok szakasztott úgy öltöznek, mint a mama!Család--Véget ért Heidi Klum új kapcsolata ishttp://www.life.hu/intim/20140128-heidi-klum-nemet-szupermodell-es-testor-baratja-martin-kirsten-szakitottak.htmlA szupermodell és testőr barátja, Martin Kirsten egy évig voltak együtt.IntimNem vetkőzik többé Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20131207-heidi-klum-nemet-szupermodell-kellemetlenul-erzi-magat-melltartoban-a-kifuton-ezert-nem-vetkozik.htmlKellemetlenül érzi magát, ha egy szál melltartóban kell végigvonulnia a kifutón, ezért a szupermodell úgy döntött, mostantól magán hagyja a ruháját.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.