Álommunkát találtunk szeximádóknak

szex férfi vibrátor munka álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy cég remek állást kínál olyan férfiaknak, akik szívesen tesztelnék a legújabb fejlesztésű férfi vibrátort.

Az orgazmusmérnököknek nem lesz más dolguk, mint hogy a Hot Octopuss cég megbízásából, egy jó adag papírzsepivel felszerelkezve, teszteljék a legújabb vibrátor-vívmányokat.

IDE KATTINTVA olvashatsz férfivéleményeket a vibrátorokról.
Íme, a férfivibrátor, amit tesztelni kell a jelentkezőknek Forrás:hotoctopuss.com

Az álláshirdetésre bárki jelentkezhet, aki ezeket a kérdéseket átgondolja: „Unatkozol a jelenlegi munkahelyeden? Már semmi sem izgat? Növekedést ígérő munkalehetőség kellene?"

Az álláshirdetésre olyan férfiak jelentkezését várják, akik betöltötték 18. életévüket és szeretik a szexjátékokat. A feladatuk pedig az lesz, hogy a postán megkapott vibrátorról mélyenszántó gondolatokat és tapasztalatokat írjon.

Orgazmus vs. menstruáció? Behatolás nélküli szextippekkel, lazán (18+)http://www.life.hu/intim/20140730-szex-menstruacio-alatt-szextippek-a-menzesz-napjaira-behatolas-kozosules-nelkul.htmlA Life.hu-n több alkalommal is foglalkoztunk már a menstruáció alatti szex kérdésével. Összegyűjtöttük a buta mítoszokat és tévhiteket, illetve csokorba szedtük az aranyszabályokat is. Most azonban nem a menzesz alatti durvulásra biztatunk, inkább csak azt pedzegetjük, hogy ezeken a napokon sem kell lemondanod az orgazmusról. Így csináld!IntimOrigoMegvan a tuti módszer! Ez a legjobb terápia szakítás utánhttp://www.life.hu/intim/20140730-a-beyoncify-a-legjobb-modszer-hogy-feldolgozd-a-szakitast.htmlA szakítás feldolgozásának egyik legviccesebb módszerét találta meg egy 19 éves torontói lány, aki volt olyan kedves és blogján osztja meg a titkot.Intim--Odavan a színésznőért Détár Enci fiatal kedvesehttp://www.life.hu/intim/20140726-detar-eniko-fiatal-kedvese-szerelmes-vallomast-tett.htmlBár nem sokat beszélnek magánéletükről, most Péter mégis úgy döntött a médiának is mesél boldogságáról Détár Enikővel. A pár nyolc hónapja van együtt.IntimFotó: Szabó Balázs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.