Simó Vivien: "Többé nem engedek harmadikat az ágyamba"

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
artista báb Simó Vivien eljegyzés válás Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri volt feleségének megkérték a kezét. Simó Vivien biztos benne, hogy ezúttal jól választott és soha többé nem akar olyan kapcsolatban élni, ahol - ahogy fogalmazott - nem gondolkodhat.

Ahogy a Life.hu is megírta , az artista és volt felesége házassága a szex, illetve annak hiánya miatt ment tönkre. Vivien bevallotta, Rippel Feri mellett elnyomó kapcsolatban élt. Az artistának a karrierje fontosabb volt mindennél és az ő véleménye vagy vágyai háttérbe szorultak. Mindig meghajolt volt férje előtt, aki még egy harmadikat is bevitt a hitvesi ágyba – írja a Story magazin.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Nekem akár egy harmadik is belefér" – nyilatkozta évekkel ezelőtt Vivien, akinek mára teljesen megváltozott a véleménye. „Soha többé nem engedek be harmadikat az ágyamba. Ma már tudom, egy egészséges nexusban két egyenrangú ember van, nincs szükség semmilyen extremitásra, hogy a férfi a nő mellett maradjon" – mondta Vivien, akinek új kedvese nemrég megkérte a kezét, az esküvő azonban még várat magára.

Biztos, hogy minden férfi vágya a hármas szex?

Valóban az lenne a megoldás az ellaposodó párkapcsolat ellen, ha bevonunk egy harmadik félt is a szexbe? A Life.hu korábban férfiakat kérdezett a témában. A válaszaikat itt olvashatod.

Azt mondják, hármas szexbe belemenni kétféle partnerrel érdemes: vagy olyannal, akihez semmilyen érzelmi kapcsolat nem fűz, vagy olyannal, akivel annyira szoros a kötelék, hogy még ez is belefér - vallja az a férfi, aki maga is kipróbálta, milyen hárman az ágyban. Részletes vallomását itt olvashatod.
Csak moziszerelem volt? A szakítás szélén Jennifer Lawrence kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20140731-jennifer-lawrence-szineszno-es-nicolas-hoult-szinesz-a-szakitas-szelen.htmlBár áprilisban még arról szóltak a hírek, hogy Jennifer Lawrence házasodni készül, most úgy tűnik, mégsem lesz frigy a színésznő és Nicolas Hoult szerelméből. Egyelőre legalábbis biztosan nem. Intim--Vége! Rippelék külön folytatjákhttp://www.life.hu/intim/20140729-rippel-ferenc-artista-szakitott-modell-baratnojevel-banyai-saraval.htmlSzakított Rippel Feri és Bányai Sári. Az artista és a modell kapcsolata egy évig tartott.IntimOrigoÍgy hódította vissza férjét Tornóczky Anitahttp://www.life.hu/intim/20140730-tornoczky-anita-es-ferje-ujra-egyutt-el.htmlTavasszal már írtunk arról, hogy hosszú különélés után újra együtt van Tornóczky Anita és férje, Szini Béla. Akkor egy rendezvényen jelentek meg kéz a kézben, ám nem nyilatkoztak megváltozott kapcsolatukról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.