Komolyodik a dolog Ashley Olsen és a nála 19 évvel idősebb pasija között?

Forrás: AFP -
esküvő Mary-Kate Olsen Elizabeth Olsen férfi idősebb szerelem Ashley Olsen Bennett Miller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen láthattuk már együtt a legidősebb Olsen-lányt 47 éves szerelmével, Bennett Millerrel.

Hónapok óta nem lehetett együtt látni a gyereksztárból lett divattervezőt és filmrendező-barátját, Bennett Millert, akik nemrég (hoppá!) együtt hagyták el Ashley Olsen New York-i otthonát. A paparazzók résen voltak most is, a róluk készült fotót ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP

A 28 éves színésznőt barátai mutatták be a nála majdnem 20 évvel idősebb Bennett Millernek ez év elején – nem sokkal azután, hogy szakított előző barátjával, David Schulte üzletemberrel. Úgy tűnik, az Olsen-ikrek gyengepontjai az idősebb férfiak: két perccel fiatalabb húga, Mary-Kate két éve alkot egy párt Nicolas Sarkozy féltestvérével, a 45 éves Olivier Sarkozyvel, aki idén jegyezte el a 28 éves lányt. Ráadásul 25 éves testvérük, Elizabeth is már az esküvőjét tervezgeti vőlegényével, a 32 éves Boyd Holbrookkal. Valami lehet ott a levegőben...

Apakomplexus vagy a jó házasság titka?

Nem az Olsen-ikrek az egyedüliek a sztárvilágban, akik nagy korkülönbséggel választottak párt maguknak a férfi javára. A témáról ide kattintva olvashatsz többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.