Válik a gyönyörű műsorvezető, Czippán Anett

sajtoszoba.tv -
válás Rendes Zoltán FEM3 szerelem Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után Anett és férje, Rendes Zoltán úgy döntöttek, külön folytatják az életüket. A nagy szerelem után mélyrepülés következett és nem tudták megmenteni házasságukat.

Czippán Anett karrierje felfelé ível, hiszen új műsort kapott a FEM3 csatornánál, ahol Berki Krisztiánnal fognak közösen műsort vezetni. Anett magánélete azonban válságba jutott és éppen válófélben vannak férjével, Rendes Zoltánnal, aki régebben a TV2 marketingigazgatója volt.

sajtoszoba.tv

„Körülbelül egy éve javíthatatlanul elromlott valami köztünk, pedig ez egy lángoló, nagy őszinte szerelem volt. Egyszerűen mára kihunyt a szenvedély, elmúltak az érzelmek. Olyannyira elhidegültünk egymástól, hogy jobbnak láttuk, ha külön folytatjuk tovább az életünket" – mondta Anett, akinek az a legfontosabb, hogy kisfia, Olivér és édesapja kapcsolata ne sérüljön.

Keresztes Ildikó kibékült volt férjévelhttp://www.life.hu/intim/20140814-keresztes-ildiko-enekesno-kibekult-volt-ferjevel-az-edda-egyuttes-tagjaval-kicska-laszloval.htmlÖtvenedik születésnapján volt férje is felköszöntötte Keresztes Ildikót. Ezek szerint szent a béke.IntimOrigoMegvan Orlando Bloom új barátnője: Ő az!http://www.life.hu/intim/20140808-orlando-bloom-tovabblepett-miranda-kerr-utan-uj-modellel-jar-lykke-glommennel.htmlLapértesülések szerint egy 20 éves modell csajszival jár Orlando Bloom. Mi pedig ezen annyira nem is lepődtünk meg.Intim--Ma mondja ki a boldogító igent a templomban Csézyhttp://www.life.hu/intim/20140813-augusztus-13-a-csezy-templomi-eskuvojenek-napja.htmlCsézy nem titkolta, kétszer mondja ki a boldogító igent párjának, Lászlónak. A második szertartásra ma kerül sor.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.