Álomnyaraláson járt a Barátok közt Enikője

Forrás: facebook/Pataki Szilvia -
Pataki Szilvia Enikő Olaszország Toscana összeköltözés Nacsa Olivér romantika Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nacsa Olivér a tenyerén hordja Szilvit. A szerelmesek Toscanába utaztak, ahol a tengerparton romantikáztak.

Pataki Szilvi, a Barátok közt jószívű Enikője Nacsa Olivér mellett igazi nőnek érezheti magát. A pár már össze is költözött, így a nyaralásról hazaérkezve sem kellett elszakadniuk egymástól – írja a Best.

Forrás: facebook/Pataki Szilvia

„Imádjuk az olasz konyhát, a mediterrán ízeket, és mivel a szállásunk egy olasz családnál volt, megkóstolhattuk a helyi különlegességeket. Olivér ízig-vérig klasszikus férfi. Ez adja a kapcsolatunk alapját is. Mellette igazi nőnek érezhetem magam. Ráadásul folyton le akar nyűgözni. Olykor kibontottunk egy üveg bort a naplementében és csak beszélgettünk" – mesélte Szilvi, aki azt is elárulta, Olivér testvére mellett laknak, így ők is olyanok, mint egy nagy olasz család.

Ha a pasim néz közben, az nem megcsalás: Neked fekszik a hármas szex?http://www.life.hu/intim/20140814-harmas-szex-ket-lany-egy-fiu-ket-fiu-egy-lany-megcsalas-bizalom-szerelem-aldozat.htmlA Life.hu korábbi cikkében Dániel avatott be minket abba, milyen volt férfiként a hármas szex két felállása. Vagyis amikor a barátnőjével egy nőt, majd pedig egy pasit láttak vendégül az ágyukban. Arról azonban nem szólt a fáma, hogyan érintethette ez meg a lányt, illetve szakértői segítséget sem kaptunk akkor a téma feltárásához. Ezen most változtatunk!Intim--Péter Szabó Szilvi szerelmes - El sem hinnéd, ki a választottjahttp://www.life.hu/intim/20140814-peter-szabo-szilvi-a-nox-egykori-enekesnoje-ujra-szerelmes.htmlSzilvi hónapok óta harmonikus szerelemben él Völgyesi Gabi énekesnő öccsével, Györggyel.Intim--Válik a gyönyörű műsorvezető, Czippán Anetthttp://www.life.hu/intim/20140814-czippan-anett-a-fem3-musorvezetoje-valik-ferjetol-rendes-zoltantol.htmlÖt év után Anett és férje, Rendes Zoltán úgy döntöttek, külön folytatják az életüket. A nagy szerelem után mélyrepülés következett és nem tudták megmenteni házasságukat.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.