Nacsa Olivér papíron még volt feleségéhez tartozik

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
Pataki Szilvia esküvő válás Nacsa Olivér Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nacsa Olivér és a Barátok közt Enikőjének, Pataki Szilvinek a szerelmét beárnyékolja, hogy a humorista papíron még nem vált el volt feleségétől, Zsuzsától.

Ahogy a Life.hu is megírta, Nacsa Olivér házassága 2012-ben ért véget. A humoristát akkor nagyon megviselték a történtek. Nemrég azonban újra rátalált a szerelem és Pataki Szilvi mellett felhőtlenül boldog, ám egy aprócska felhő azért beárnyékolja a szerelmüket.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

„Egyikünk sem tehet semmiről. A megbízott ügyvédünk kamarai társaságát felfüggesztették, emiatt rekedt meg a mi ügyünk is" – magyarázta Olivér a hot! magazinban, aki tudja, hogy exkedvese, Zsuzsa is mindent megtesz azért, hogy kimondják a válásukat. „Egy másik ügyvédnél elindítottuk a válási procedúrát. Remélhetőleg ősszel kimondják a válást. Addig nem nősülhetek, pedig úgy imádom Szilvit, hogy akár holnap elvenném" – mondta lelkesen Olivér.

Józan László, a Barátok közt Tóbiása szexi alsónacit villantotthttp://www.life.hu/intim/20140818-jozan-laszlo-a-baratok-kozt-tobiasa-szexi-kockahasat-es-alsonadragot-villantott-londonban.htmlA Barátok közt Tóbiása ismét megindította a fantáziánkat. Tökéletes teste mellé most egy lovat is mellékelt. Nem kérdés, ő a mai Napi Hím!Intim--Chris Martin és Gwyneth Paltrow is belevetette magát a randizásbahttp://www.life.hu/intim/20140818-chris-martin-jennifer-lawrence-szel-randizik-gwyneth-paltrow-brad-falchuk-producerrel-vacsorazik.htmlMíg a Coldplay frontembere az Oscar-díjas színésznőnek, Jennifer Lawrence-nek csapja a szelet, addig Gwyneth egy producerrel romantikázik.Intim--Gazdagok és szépek: topmodellek, akik rocksztárokhoz mentek hozzáhttp://www.life.hu/intim/20140816-adam-levine-behati-prinsloo-kate-moss-lily-aldridge-modellek-akik-rocksztarhoz-mentek-hozza.html5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasi című cikkünkben összegyűjtöttük már, mitől lesznek még vonzóbbak számunkra a pasik. A borosta és az öltöny mellett szerepelt az összeállításunkban a gitár és a mikrofon is, így nem is kell túlragozni, mitől is olyan csábítóak számunkra a zenészek. Azok a pasik pedig, akik szinte bárkit megkaphatnak, előszeretettel válogatnak a leggyönyörűbb nők közül. Íme, a Life.hu kedvenc topmodell-rocksztár kapcsolatai.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.