Nehezen találja a nagy szerelmet Tóth Gabi

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi párkeresés párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabinak nem megy könnyen a párkeresés, ám ezzel ő is tisztában van. A minap az énekesnő elárulta, szerinte mi az oka annak, hogy még nem talált rá a nagy szerelem. 

Gabi évek óta a reflektorfényben él, ez pedig megnehezíti a párkeresést. Az utóbbi években volt négy komoly kapcsolata, és mindannyian ismert emberek voltak. Gabi a Borsnak elárulta, ebben nincs semmi különös, éppen úgy él, mint a vele egykorúak. Elmondta: sosem keveredett egyéjszakás kalandba, és a bulikban sem engedi el magát annyira, mint a korabeli lányok.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

,,Én egy egyszerű vidéki lány vagyok. Őszinte és jószándékú, és nem vágyom semmi másra, mint arra, amire minden velem egykorú nő: szeressek és szeressenek. Nem vagyok különleges, hús-vér csaj vagyok, aki – talán – tüzesebb, mint az átlag. De szerintem rajtam kívül még rengeteg tüzes csaj él a Földön, vagyis ez sem valami különleges tulajdonság" – vallja Tóth Gabi. Az énekesnő azt is hozzátette, éppen annyit vár az élettől, mint egy vele egykorú eladólány vagy menedzser: egyszerűen csak társra vágyik. Tudja, hogy még nem késett le semmiről, ám nagyon fárasztónak tartja, hogy a csapból is a párkapcsolatai folynak.

Gabi a napilapnak azt is elárulta, szerinte mi az oka annak, hogy még nem talált rá a szerelem. ,,Ennek egyszerű oka van. Ebben az emancipált világban sajnos nem tudnak mit kezdeni a férfiak azokkal a nőkkel, akik sikeresek és nem függenek senkitől" – vallja Gabi, aki sajnos nincs egyedül a véleményével. Korábban ugyanis már mi is megkérdeztünk férfiakat, milyen nőket választanak szívesen társnak - erről itt írtunk bővebben. Itt pedig annak jártunk utána, mi lehet az az 5 tipikus női hiba, amiért még mindig szingli vagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.