L.L. Junior: „Szemétláda vagyok"

Forrás: facebook/L.L. Junior -
kulcs TV2 eljegyzési gyűrű Édes Élet L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper belátta, hogy nem volt éppen kedves húzás eljegyzési gyűrű helyett lakáskulcsot adni kedvesének, Csillának.

Ahogy a Life.hu is megírta, Junior az Édes Élet kamerái előtt eljegyzési gyűrű helyett, egy piros bársony dobozkában adta át új lakásuk kulcsát Csillának. A lány nem tudta palástolni csalódottságát. Junior és Csilla a Mokka adásában meséltek a történtekről. A rapper leszögezte, hogy felejthetetlen eljegyzést akar, olyat, amire senki sem számít. Nagyon sok flashmobot megnézett már inspirációgyűjtés céljából.

„Szemétláda voltam, belátom! Tudtam, hogy picit csalódni fog, de azt is tudtam, hogy nagy lesz az öröme emiatt. Ha megbántottam őt, ismét elnézést kérek" – mondta Junior Csillának.

„Semmiféleképpen nem akarok olyan eljegyzést, amire számít Csilla. Feledhetetlenné akarom tenni azt a napot. Semmiféle társadalmi elvárásnak nem akarok megfelelni" – szögezte le Junior.

Meghíztál, nem vonzódom hozzád: hány kiló plusz fér bele egy házasságba?http://www.life.hu/intim/20140823-meghizas-a-hazassag-alatt-szexualis-vagy-csokkenese-es-egyeb-problemak.htmlA Life.hu nagy nyári könyvajánlójában röviden bemutattuk már Dr. Brandy Engler Férfiak a díványomon című könyvét. Azt a kötetet, melyben a csinos szexuálpszichológusnő arról mesél, milyen témák jönnek elő, amikor a férfiak terapeutához fordulnak szexuális problémáikkal. A legpikánsabb fejezetek közül válogattunk.Intim--Először vállalta nyíltan másságát egy szépségkirálynőhttp://www.life.hu/intim/20140825-miss-spanyolorszag-patricia-yurena-instagramjan-vallotta-be-hogy-leszbikus.htmlAz egykori Miss Spanyolország, Patricia Yurena Instagramján coming outolt. Ezzel ő az első szépség, aki nyíltan is beismerte, hogy leszbikus.Intim--Meddig bírja ki szex és orgazmus nélkül egy átlag nő? (18+)http://www.life.hu/intim/20120601-szex-szerelem-parkapcsolat-nok-szexszamuzetesben-18.htmlVan, akinek kényszerpálya a szexmentes élet, más dacból, megint más kíváncsiságból mond nemet hónapokig az erotikára. Vajon egy egészséges érzékekkel megáldott nő meddig "bírja" szex nélkül? A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.