Ariana Grande és Big Sean között alakulgat valami

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Ariana Grande Disney Channel szerelem MTV Video Music Awards Big Sean
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre egyikőjük sem beszél, a lesifotók azonban elég árulkodóak: az énekesnő és a rapper között nem csak barátság van.

Még a hónap elején röppentek fel a pletykák arról, miszerint az egykori Disney-üdvöske, Ariana Grande és a rapper Big Sean között több van, mint puszta barátság.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A két tinisztár, akiket állítólag a Problem című daluk hozta közelebb egymáshoz, a vasárnap esti MTV Video Music Awards díjátadóján kéz a kézben járkáltak a színfalak mögött. Méghozzá így:

Egyelőre sem Ariana, sem pedig Big Sean nem hajlandó kommentálni a fejleményeket. Szóval egy darabig még várhatunk a nagy bejelentésre.

Csak moziszerelem volt? A szakítás szélén Jennifer Lawrence kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20140731-jennifer-lawrence-szineszno-es-nicolas-hoult-szinesz-a-szakitas-szelen.htmlBár áprilisban még arról szóltak a hírek, hogy Jennifer Lawrence házasodni készül, most úgy tűnik, mégsem lesz frigy a színésznő és Nicolas Hoult szerelméből. Egyelőre legalábbis biztosan nem. Intim--Tinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemapprólhttp://www.life.hu/intim/20140502-a-tinder-applikacio-tundermesei-a-letoltestol-es-a-randiktol-a-szerelemig-hazassagig.htmlA Tinder társkereső applikációról akkor írtunk bővebben, amikor Szocsiban, a téli olimpián ezzel a programmal keresték a kalandokat, és hajtották a gyors ismerkedést a sportolók. Azóta megtudtuk, hogy a Fat Phoenixből ismert Gáspár Gergő is ily módon keres párt, szerelmet, szexet, akármit. Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet.Intim--Bébibumm és szerelem a sztárvilágban http://www.life.hu/bulvar/20140425-a-life-hu-bulvarkokteljaban-drew-barrymore-olivia-wilde-angelina-jolie-jennifer-lawrence-gaspar.htmlAz elmúlt héten egyáltalán nem volt hiány az örömhírekben. Hollywoodi sztárok babáinak vagy éppen várandósságuk hírének örülhettünk, de képzeletben több eljegyzéshez és esküvőhöz is gratulálhattunk. És persze, ahogy mindig, most is jót mulathattunk a hazai valóságshow-k, realityk szereplőinek csetlésén-botlásán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.