Titokzatos idegen flörtölt Katalin hercegnő húgával, Pippa Middletonnal

buli idegen Pippa Middleton Svájc szingli Katalin hercegnő férfi luxushotel tánc flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő húga egy svájci luxushotel buliján rázta, amikor egy bátor úriember odahajolt hozzá. Mozgalmas éjszakája volt, az biztos!

Pippa Middleton kétségkívül az egyik legkapósabb brit hajadon az Egyesült Királyságban – nem véletlenül vetett rá szemet egy svájci luxushotel kellős közepén az az ismeretlen férfi, akinek alább is látható akciózásáról most az egész internet beszél:

A titokzatos idegen, ahogyan az a fenti videóból is látszik, meglehetősen jól érezte magát a 31 éves híresség társaságában. Méghozzá olyannyira, hogy egyesek szerint arcon is csókolta – míg mások szerint csak a fülébe súghatott valamit. Akármelyik is történt, Pippa nagyon élvezte. De vajon mit szólt ehhez a sikeres tőzsdeügynök, Nico Jackson, aki tavaly jegyezte el a hercegnő húgát?

Ha Pippa Middleton, akkor a híres feneke

Immár három éve, hogy Pippa Middleton ellopta a show-t, amikor nővére, Katalin hercegnő kimondta a boldogító igent Vilmos hercegnek. A húgocska tompora azóta is a világ legirigyeltebb fenekei közé tartozik, rosszindulató pletykák ide vagy oda. Formás hátsója és karcsú alakjának titkát IDE kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.