Titokban házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Brad Pitt esküvő házasság Franciaország Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár szóvivője erősítette meg a hírt, miszerint a Brangelina páros múlt hét szombaton oltár elé állt egy francia város kápolnájában.

A legnagyobb titokban állt oltár elé Angelina Jolie és Brad Pitt. Az ifjú pár, akinek házasságkötési hírét a szóvivőjük is megerősítette a Hello! magazinnak, a francia Chateau Miraval egyik kis kápolnájában mondta ki egymásnak a boldogító igent múlt hét szombaton.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A The New York Post értesülései szerint a házaspár gyermekei is kivették részüket az esküvőben: Angie-t két idősebbik fia, Maddox és Pax kísérte az oltárhoz, miközben Zahara és Vivienne virágszirmokat szórt eléjük, a gyűrűkre pedig Shiloh és Knox vigyázott. Angelina és Brad 2005 óta él együtt, 2012 áprilisában jegyezték el egymást, három közös és három örökbefogadott gyereket nevelnek közösen.

Milliókba kerül Angelina Jolie arcahttp://www.life.hu/trend/20140702-angelina-jolie-arcbore-milliokba-kerul.htmlA szépségért nem csak szenvedni kell – meg is kell fizetni. Ha igazak a DailyMail találgatásai, akkor Angelina Jolie sem kíméli pénztárcáját, hogy arcbőre mindig tökéletesen ragyogjon.Trend--Awww! Brad Pitt kézzel írt szerelmes leveleket Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/intim/20140731-brad-pitt-kezzel-ir-szerelmes-leveleket-angelina-jolie-nak.htmlKiakadt a romantikamutató a Life.hunál, amikor megtudtuk, Brad Pitt kézzel írt szerelmes levelekkel bombázza élete szerelmét, Angelina Jolie-t. Na, nem mindig. Csak amikor épp a világ két felén dolgoznak.Intim--Viszlát, Brad Pitt, örökre! Megérkezett Ben Dahlhaushttp://www.life.hu/trend/20140712-esra-sam-fotoin-ben-dahlhaus-ferfi-modell.htmlHa megkérdeznéd tőlünk, mit csinálnánk a világ legszexisebb pasijával, aki történetesen ettől a pillanattól kezdve nem Brad Pitt, azt válaszolnánk: csak néznénk. És ugyanígy teszel majd te is. Figyelj csak!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.