Beadta a válókeresetet Paul Walker édesanyja

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova -
halál válókereset házasság válás Paul Walker család férj autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cheryl Walker 30 év házasság után válik az elhunyt színész édesapjától.

30 év házasság után beadta a válókeresetet Paul Walker édesanyja, Cheryl Walker. A TMZ értesülései szerint az asszony immár 12 éve külön élt gyermekei apjától, a család közeli forrásai szerint kapcsolatuk cseppet sem mondható nyugodtnak és a szakításuk sem volt békés.

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

Hozzátették, a válásnak nincs köze a Halálos iramban sztárjának tragikus halálához. Az egykor divatmodellként dolgozó Cheryl állítólag fegyvergyűjteményére, házukra és házastársi támogatásra tart igényt.

Paul Walker tragikus halála

A színész és egy barátja egy jótékonysági estről indultak el, amikor autójuk egy fának csapódott és kigyulladt. A tragédiáról IDE kattintva olvashatsz többet.
Paul Walker öccse már forgatja a Halálos iramban újabb részéthttp://www.life.hu/news/20140522-paul-walker-occse-cody-mar-forgatja-a-halalos-iramban-film-hetedik-reszet.htmlCody Walker vette át bátyja szerepét a Halálos iramban hetedik részében, amelynek forgatását Paul Walker tragikus halála után felfüggesztettek.News--Sosem látott fotó Paul Walkerről és lányárólhttp://www.life.hu/csalad/20140422-paul-walker-lanya-meadow-walker-kozos-kepe-edesapjaval.htmlMeadow Walker édesapja tragikus halála óta elzárkózott a nyilvánosság elől. Mostanra azonban megelégelte a saját nevében létrehozott álprofilokat, és egyszer s mindenkorra leszámolt ezekkel a kamuoldalakkal.CsaládOrigoElárverezik Paul Walker napszemüvegét, amit a halálakor viselthttp://www.life.hu/news/20140315-elarverezik-paul-walker-napszemuveget-amit-a-halalakor-viselt.htmlA nemrég autóbalesetben elhunyt színész a megégett szemüveget a halálakor viselte - az vélhetőleg az ütközéskorrepült el messzire. Az eladó azt állítja a helyszínen találta az ereklyét.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.