Cseh Lászlónak barátnője a kabalája

Forrás: Just Creative -
kabala párkapcsolat barátnő Cseh László úszó aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh László 12-szeres EB aranyérmes úszónk párkapcsolatáról vallott, és elmesélte, mennyire hálás kedvesének, Diának, hogy a versenyeken mellette áll.

Cseh László, aki egy-egy arany- (200 vegyes), ezüst- (100 pillangó) és bronzéremmel (4x100 méteres vegyes váltó) tért haza a berlini Európa-bajnokságról elárulta fontos neki, hogy Dia mindig ott legyen a versenyeken, mert szerencsét hoz neki és jobban teljesít, ha kedvese a lelátótól szurkol érte.

Forrás: Just Creative

„Számomra Dia a tökéletes nő. Nem csak hihetetlenül szép és intelligens, de rendkívül megértő is. Vele képzelem el a jövőmet. A házassággal azonban várunk, túl fiatalok vagyunk még, semmit sem szeretnénk elkapkodni" – mesélte Laci a Storyban.

Tóth Vera szárnyal a boldogságtól párja melletthttp://www.life.hu/intim/20140828-toth-vera-a-megasztar-egykori-gyoztese-boldog-parja-adam-mellett-aki-elvalt-es-osszekoltozott.htmlA Megasztár győztes énekesnő végre megmutatta párját, aki már elvált volt feleségétől és összeköltözött az énekesnővel.IntimOrgazmus és egészséges ízületek - így működik a maszturbálós kesztyűhttp://www.life.hu/intim/20140826-maszturbalos-kesztyu-amely-kimeli-az-izuleteket.htmlA vibrátorok által nyújtott örömszerzésnek is megvannak a maga (meglehetősen kellemes) előnyei, ám aki használata közben mégis aggódik ízületei egészségéért, annak most jó hírrel szolgálhatunk.Intim--A szerelem mindenkinek jár: társkeresők romáknak, rondáknak és fogyatékkal élőknekhttp://www.life.hu/intim/20140827-tematikus-tarskeresok-partalalo-oldalak-ismerkedeshez-boldogsag-megtalalasahoz.htmlSosincs egyszerű helyzetben, aki internetes társkeresésre adja a fejét. Mindenki fél és határozatlan, bizonytalan az adatbiztonság, valamint az is, ki ül a másik oldalon. A rossz randik elkedvetlenítenek, ráadásul hatalmas akaraterő kell annak belátásához is, hogy bizony külső segítségre van szükség a boldogság megtalálásához. Ezeket a kellemetlenségeket igyekeznek enyhíteni a tematikus párkeresők.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.