Tóth Vera szárnyal a boldogságtól párja mellett

válás összeköltözés szerelem Megasztár Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár győztes énekesnő végre megmutatta párját, aki már elvált volt feleségétől és összeköltözött az énekesnővel.

Tóth Vera hét évig volt szingli és rengeteg csalódás érte ez idő alatt. Ám amikor Ádámmal találkoztak szerelem volt első látásra. Az énekesnőt sokan féltették, hiszen a kapcsolat nem indult simán, mert a férfi még házas volt. Vera türelmesen kivárta amíg szerelme rendezi családi helyzetét – írja a Story.

Forrás: TV2

Nagy feladat vár Tóth Verára

Ahogy a Life.hu is megírta, Vera hamarosan a Sztárban sztárban mutathatja meg sokoldalú tehetségét.

"Egy éve külön éltem a feleségemtől, amikor megismerkedtünk. A válópert is beadtuk már. A válást márciusban mondták ki. Vera végig mellettem állt" – mesélte Ádám.

"Nehéz időszakban léptem be Ádám életébe. Meghalt az édesapja, széthullott a családja, nem sikerült megmentenie a házasságát, miközben van egy kisfia" – magyarázta Vera, aki örül, hogy kapcsolatuk kiállta a próbát és most boldogan élnek egy kertes házban.

Ariana Grande és Big Sean között alakulgat valamihttp://www.life.hu/intim/20140827-ariana-grande-es-big-sean-allitolag-jarnak-kez-a-kezben-setalgattak-az-mtv-vma-szinfalai-mogott.htmlEgyelőre egyikőjük sem beszél, a lesifotók azonban elég árulkodóak: az énekesnő és a rapper között nem csak barátság van.Intim--Titokzatos idegen flörtölt Katalin hercegnő húgával, Pippa Middletonnalhttp://www.life.hu/intim/20140827-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-egy-titokzatos-idegennel-flortolt-egy-svajci-luxushotel.htmlA hercegnő húga egy svájci luxushotel buliján rázta, amikor egy bátor úriember odahajolt hozzá. Mozgalmas éjszakája volt, az biztos!Intim--Unod a Tindert, és nem bírod a távkapcsolatokat? Próbáld ki a Happn-t!http://www.life.hu/intim/20140821-happn-applikacio-valtja-a-tindert-a-mobilos-parkereses-piacan.htmlA Life.hu több ízben is beszámolt már a szexappként elterjedt Tinder alkalmazásról. Azóta persze vannak már pozitív történeteink is nagy egymásra találásokról, szerelmekről, esetenként pedig házasságról is. Aki eddig nem ezzel a lokációs társkeresővel hajtotta az élvezeteket és a boldogságot, annak már nem is érdemes telepítenie, máris itt van ugyanis a program utódja. Kipróbáltuk a Happn-t!IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.