Ők tudják a hosszú házasság titkát - 80 éve él együtt a pár

Forrás: Northfoto -
házasság szerelem házas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan, többek között mi is fejtegettük már a jó házasság titkát. Maurice és Helen Kaye azonban biztos nem a levegőbe beszélnek: 80 éve élnek boldogan. Bájos videó következik arról, szerintük mi a jó kapcsolat alapja.

A férj 102, felesége 101 éves. 1929-ben ismerkedtek meg, amikor Helen még csak tizenhat éves volt. A 2. világháború kirobbanása előtt összeházasodtak, és szerelmüknek az sem vetett véget, hogy Maurice az angol hadseregben harcolt. Négy gyermekük született, közülük ketten már meghaltak. Unokáik azonban kárpótolják őket. Már nem egyedül élnek: egy nyugdíjasotthonban gondoskodnak róluk. Magas életkoruk ellenére kiváló formában vannak, ezt pedig annak köszönhetik, hogy naponta órákig képesek egymással bridzselni - szerintük a kártyajáték tartja őket fitten.

Maurice és Helen Kaye Forrás: Northfoto

A videóban a riporter arról faggatta a párt, szerintük mi a hosszú házasság titka. A férj szerint az, hogy sosem mond ellent a feleségének, így mindig béke van otthon:-) Lássuk, mi erről a neje véleménye! Megható percek következnek:

Meghíztál, nem vonzódom hozzád: hány kiló plusz fér bele egy házasságba?http://www.life.hu/intim/20140823-meghizas-a-hazassag-alatt-szexualis-vagy-csokkenese-es-egyeb-problemak.htmlA Life.hu nagy nyári könyvajánlójában röviden bemutattuk már Dr. Brandy Engler Férfiak a díványomon című könyvét. Azt a kötetet, melyben a csinos szexuálpszichológusnő arról mesél, milyen témák jönnek elő, amikor a férfiak terapeutához fordulnak szexuális problémáikkal. A legpikánsabb fejezetek közül válogattunk.Intim--Aranylakodalmat ül a világ egyik legszebb házaspárjahttp://www.life.hu/intim/20140716-adriano-celentano-olasz-enekes-es-felesege-claudia-mori-50-hazassagi-evfordulojat-unnepli.htmlA világhírű olasz énekes, zeneszerző és tévés, Adriano Celentano és felesége, Claudia Mori 50. házassági évfordulóját ünnepli. Ez igen! Gratulálunk!Intim--Íme a házasok Kámaszútrájahttp://www.life.hu/intim/20131117-simon-rich-amerikai-humorista-irta-es-illusztralta-a-kama-sutra.htmlSzex helyett házimunka és gyerekkel alvás - elkészült a híres erotikus könyv humoros változata a házasságban élők számára.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.