Lesd meg Mrs.Pitt jegyggyűrűjét!

Forrás: AFP -
Brad Pitt jegygyűrű Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén összeházasodott Angelina és Brad - az újdonsült feleséget a nagy nap után pénteken fotózták le Málta szigetén. Igen, rajta volt Az az ékszer is. 

Nyoma sincs már a menyasszonyi ruhának - egy egyszerű és laza fekete szerelésben érkezett Angelina Jolie Máltára, ahová elkísérte őt két kislánya, Vivienne és Shiloh is. A színésznő és férje ugyanis itt forgatják második közös filmjüket, a By The Sea-t. A szemfüles fotósok természetesen lencsevégre kapták az újdonsült feleséget és jegygyűrűjét - a képet a Daily Mail-en nézheted meg ide kattintva.

Forrás: AFP

Ha minden igaz, a karikagyűrűt, akárcsak Angie eljegyzéséri gyűrűjét az a Robert Procop tervezte, aki a család közeli barátja. Alig várjuk, hogy közelebbről is megnézhessük, ám addig is, itt van nekünk a jóképű férj ékszere.

Hamarosan újabb sztáresküvő lesz Európában

Míg Brad és Angelina Franciaországban, addig jó barátjuk, George Clooney Olaszországban mondja ki a boldogító igent szeptemberben. Sőt, ha minden igaz, Brad exe, Jennifer Aniston is az ősz kezdetén házasodik, méghozzá Görögországban. Micsoda véletlenek vannak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.