Robert Pattinson barátnő szerelem énekesnő Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha minden igaz, akkor az angol énekesnővel, Tahliah Debrett Barnett-tel randizgat a tinilányok kedvence.

Új szerelmespár született a sztárvilágban. Az Alkonyat-filmek szívtiprója, Robert Pattinson a hírek szerint az FKA twigs énekesnőjével, Tahliah Debrett Barnett-tel találkozgat néhány hete. Az újdonsült párosról annyit tudni, elég friss a dolog, de egyelőre nagyon jól megvannak.

Forrás: AFP

Így lett a rosszul öltözött tinisztárból stílusos gentleman

Hol van már az a fekete Marc Jacobs öltöny, amelyet 2008-ban viselt a vörös szőnyegen Robert Pattinson? A színész azóta rengeteget kupálódott ruhaválasztások terén - nézd meg IDE kattintva a változást!
Kiderült, hogy Robert Pattinson nővére is tök tehetségeshttp://www.life.hu/csalad/20140808-robert-pattinson-novere-lizzy-pattinson-is-bekerult-a-brit-x-factor-versenyzoi-koze.htmlRobert Pattinson nővére, Lizzy is bekerült a brit X-Factor versenyzői közé.Család--Robert Pattinson legszívesebben híres rapper lennehttp://www.life.hu/news/20140618-robert-pattinson-az-alkonyat-sztarja-rapper-lenne-regen-meg-rapper-neve-is-volt.htmlMindenkinek vannak cikis történetei tinédzser korából, nem kivételek ez alól a hírességek sem. Robert Pattinson viszont nem szégyelli a múltját, sőt, büszke rá!News--Robert Pattinson extra bizarr diétán van túlhttp://www.life.hu/news/20140608-robert-pattinson-extra-bizarr-dietan-van-tul.htmlAz Alkonyat sorozat 28 éves sztárja, a tinilányok bálványa, Robert Pattinson újabb furcsaságot árult el magáról.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.