Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka válás imádkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa, a TV2 műsorvezetője egy mosolygós fotót rakott fel Facebook-oldalára magáról, amelyen imádkozó kéztartásban áll. Vége a huzavonának és végre hivatalosították válását férjétől? Csak erre tudunk gondolni...

„Lezárult. Öröm és gyász. Vége..." – ezt írta friss fotója mellé Demcsák Zsuzsa, aki szemmel láthatóan megkönnyebbült. Úgy tűnik, a szép műsorvezető fellélegezhet, arra tippelünk, hogy a válási procedúrának vége.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

„Vége van egy történetnek, és ennek nagyon örülök, hisz nagyon vártam már, hogy kimondják a válást. Azt érzem, hogy végre új életet kezdhetek. Minden szabad percemet a gyerekeimmel töltöm, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy megünneplem majd ezt az új helyzetet" – mesélte a műsorvezető, a Blikknek aki a bíróságon farkasszemet nézett exével, ezúttal utoljára.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, már lassan 2 éve, hogy Demcsák Zsuzsa úgy döntött, beadja a válókeresetet és kilép házasságából. A Storyban így vallott nem is olyan rég' érzéseiről: „"Fogalmam sincs, hogyan alakul majd a válóper. Akár évekig is elhúzódhat. A bántalmazás miatt indított eljárás az más, ott mindenképpen meg kell a férjemnek jelennie. Azóta jelentkezett a gyerekeknél, bár én továbbra sem tudom, hogy hol lakik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.