Megszólalt Liptai Claudia új párja: „Életünk végéig elkísér ez a szerelem"

Horváth Ákos TV2 válás Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia párja múltjában sok bánat és szenvedés volt. Fiatalon elköltözött otthonról, válása után pedig utcára került.

Ahogy a Life.hu is megírta, Liptai Claudiát nemrég eltalálta Ámor nyila és kollégájával, Horváth Ákossal egy párt alkotnak. Sőt, a műsorvezető már a gyermekvállaláson gondolkodik. Ákos a Best magazinban vallott Claudiával való kapcsolatáról és sanyarú múltjáról.

„Rengeteg konfliktusom volt az anyámmal és 16 évesen elköltöztem otthonról. Aztán a Nemzeti színi stúdióba kerültem, így lett belőlem színész. A Nemzetiben az igazgatóváltás után nem újították meg a szerződésem" – mondta Ákos, aki ezek után utcára került, ráadásul a felesége ekkor jelentette be, hogy elválik tőle. Az élete romokban hevert, nem tudta, miből fog élni. Szerencsére a színészt Szombathelyen tárt karokkal várták és ma már nem kesereg a múlton.

„Sok mindent elszúrtam a párkapcsolataimban, de az biztos, aki egyszer hozzám köti az életét, azt nagyon fogom szeretni. Elképesztő reménnyel indulok ebbe a kapcsolatba, és bár realista vagyok, most mégis a szívemre hallgatok. Az pedig azt súgja, Claudiával életünk végéig elkísér ez a szerelem" – mondta Ákos.

Árpa Attila tudja, mi kell a nőknekhttp://www.life.hu/intim/20140904-arpa-attila-reklamfilmben-szerepel-elarulta-mi-is-kell-a-noknek.htmlHa magyar szívtipró, akkor Árpa Attila - a nők még mindig rajonganak az őszülő sármőrért. Ő pedig nagyon is jól ismeri a szebbik nemet, így azt is tudja, mire vágynak igazán.Intim--Demcsák Zsuzsa: "Vége!"http://www.life.hu/intim/20140904-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-elvalt-ferjetol-erre-utalo-fotot-toltott-fel-facebookjara.htmlDemcsák Zsuzsa, a TV2 műsorvezetője egy mosolygós fotót rakott fel Facebook-oldalára magáról, amelyen imádkozó kéztartásban áll. Vége a huzavonának és végre hivatalosították válását férjétől? Csak erre tudunk gondolni...IntimOrigo"Két Lélek" – Szomorú képek egy szakítás előtti párrólhttp://www.life.hu/intim/20140904-szakitas-elotti-parrol-keszitett-fotosorozatot-egy-new-yorkban-elo-fotos-jordan-tiberio.htmlA New Yorkban élő fotós, Jordan Tiberio két barátját fotózta le, akiknek kapcsolata a vége felé közeledett. Two Souls, azaz Két Lélek című munkája során az ilyenkor feltörő érzéseket próbálta megjeleníteni.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.