Ezt bevállalták! Lélegzetelállító esküvői fotók egy gleccser tetején

Forrás: Facebook/Josh Martinez -
jeges esküvői fotózás menyasszony Alaszka gleccser vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült menyasszony és vőlegény nem akármilyen helyszínt választott a fotózáshoz: egy jeges alaszkai gleccser tetején állva pózolnak. Most mindenki ezekről a képekről beszél!

Mit nekik műterem, elhagyatott gyárépület vagy zöld mező?! Egy kalandvágyó ifjú házaspár ennél valami sokkal vagányabb helyen szerette volna megörökíteni esküvői fotóikat. Jó embert találtak: Josh Martinez fotós ugyanis egyenesen Alaszkáig repítette őket - szó szerint, hiszen a szerelmesek helikopterrel érkeztek.

Forrás: Facebook/Josh Martinez

A jeges táj, a kristálytiszta, hihetetlenül kék víz és a menyasszony hófehér ruhája együtt tényleg nem mindennapi látványt nyújt a Knik gleccseren. Az alábbi gyönyörű felvétel kedvéért vajon milyen hosszan kellett a menyasszonynak térdig a jeges vízben álldogálnia? :)

Forrás: Facebook/Josh Martinez

További csodás képekért látogass el a fotós honlapjára!

Korábban is mutattunk már különleges esküvői fotókat. Volt, hogy a csókolózó pár egy tornádóvala háttérben pózolt. És varázslatos képek készültek arról a párról is, akiknek egy hegy tetején vállalták be a fotózást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.