szerelmi fészek fotó Elvis Presley Palm Springs titok Natalie Wood szerető Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis Presley titkos szerelmi kuckójának eddig sosem látott felvételei kerültek fel az internetre. A Palm Springsben található házról senki nem tudott, csak a híresség legközelebbi barátai.

50 évvel azután, hogy Roger Asquith bulvárújságíró lefotózta Elvis Presley titkos szerelmi villáját, a fotók nyilvánosságra kerültek. Az újságírók és az elvakult rajongók sem tudtak erről az ingatlanról, ahol a rock&roll királya gyakran borozgatott, mulatozott együtt legközelebbi barátaival és bújt össze szeretőivel. Elvis rendszerint meztelenül napozott az úszómedencénél.

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Swns.Com

A képeken látunk egy hatalmas franciaágyat is, ezt a hálószobát az egykori hollywoodi színésznő, Natalie Wood használta, aki Elvis szeretője volt.

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Swns.Com

Külön szórakoztató szobát is fenntartott, amely zsúfolásig volt poszterekkel, lemezekkel.

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Swns.Com

Olyan bájos családi fotóra is bukkanhatunk, amelyen a szívtipró egykori feleségével, Priscillával és kislányukkal, Lisa Marie-vel látható.

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Swns.Com

A fotókat készítő médiamunkás azt mondta: ez nem úgy nézett ki, mint egy filmsztár otthona, de nem is annak szánták. Egy kis kuckó volt, ahová Elvis meg tudott szökni a hétvégékre anélkül, hogy zaklatnák. Ezidáig senki sem tudott a ház létezéséről, a fotók sosem jelentek meg.

Íme a top 10 legdögösebb francia pasi http://www.life.hu/intim/20140904-alain-delon-vincent-cassel-jean-paul-belmondo-guillaume-canet.html Sok pletyka, tévhit és sztereotípia kering a francia férfiakról. Például, hogy őrülten romantikusak, kiváló és figyelmes szeretők, viszont hűtlenek is. Hogy ebből mennyi igaz, azt mindenki tapasztalja ki maga! Egy azonban biztos. Mégpedig, hogy sármos férfisztárokból sosem volt hiány Franciaországban. Íme, a Life.hu legszexisebbjei. Intim AFP Botrány! Kiderült Marilyn Monroe újabb leszbikus kalandja http://www.life.hu/intim/20140909-marilyn-monroe-egykori-szexszimbolum-leszbikus-viszonyt-folytatott-dramatanaraval-natasha-lytessszel.html Marilyn Monroe egykori szexszimbólum állítólag drámatanárával folytatott leszbikus viszonyt, két évig együtt is éltek. Intim Origo Ezt bevállalták! Lélegzetelállító esküvői fotók egy gleccser tetején http://www.life.hu/intim/20140909-egy-alaszkai-gleccser-tetejen-fotozta-a-menyasszonyt-es-a-volegenyt-egy-fotos-josh-martinez.html Az újdonsült menyasszony és vőlegény nem akármilyen helyszínt választott a fotózáshoz: egy jeges alaszkai gleccser tetején állva pózolnak. Most mindenki ezekről a képekről beszél! Intim Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.