Angelina Jolie a megcsalást is beleírta a házassági szerződésébe Brad Pittel

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt esküvő vagyon hűtlenség Angelina Jolie megcsalás házassági szerződés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szigorú házassági szerződést kötött a nemrég titokban egybekelt sztárpár. Ennyire bizonytalan lenne a színésznő férje hűségében?

Nézd meg, milyen gyönyörű és különleges menyasszonyi ruhában állt oltár elé Angelina Jolie IDE kattintva!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Angelina Jolie és Brad Pitt a legnagyobb titokban házasodott össze egy francia kis kápolnában. A legfrissebb hírek szerint az újdonsült házasok a nagy nap előtt szigorú házassági szerződést írtak alá. Rögzítették például, mi történik, ha Brad félrelép – értesült a Radar Online. A fordítottjáról azonban már nem esik szó. Hmm...

Forrás: AFP/Kevin Winter

A portál szerint, ha Brad megcsalná és el is hagyná nejét, a 6 gyerek felügyeleti joga feleségére száll. A házaspár vagyona 425 millió dollárt tesz ki, ebből 240 milliót Brad, míg a maradék 185-öt Angi hozta. A pénzen egy esetleges szakítás esetén egyszerűen úgy osztoznának, hogy mindenki megkapja a saját részét. Azt az összeget, amit a házasság alatt szereznek meg közösen, elkülönítik a gyerekeknek, akik majd 6 egyenlő részre osztják azt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.