Ez a különbség a 3. és a 30. randi között

videó szerelem valóság Randevú kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Übervicces és egyben szomorúan realisztikus videót találtunk. Tényleg ez történik, ha elmúlik az első lángolás? 

Íme, a különbség a 3. és a 30. randi között címmel készített videót a BuzzFeed. A friss szerelmeseknek semmiképpen nem ajánljuk a kiábrándító valóság effajta kikarikírozását, még akkor sem, ha sajnos azt kell mondanunk: van benne valami.

Détár Enikő és párja összeköltöznekhttp://www.life.hu/intim/20140730-a-tv2-edes-eletenek-parja-detar-eniko-es-kiss-peter-osszekoltoznek.htmlAz Édes élet legújabb szereplőpárja, Détár Enikő és párja, Kiss Péter nem sokat vacakolnak: összeköltöznek. IntimOrigoÍgy hódította vissza férjét Tornóczky Anitahttp://www.life.hu/intim/20140730-tornoczky-anita-es-ferje-ujra-egyutt-el.htmlTavasszal már írtunk arról, hogy hosszú különélés után újra együtt van Tornóczky Anita és férje, Szini Béla. Akkor egy rendezvényen jelentek meg kéz a kézben, ám nem nyilatkoztak megváltozott kapcsolatukról. Intim--Okok, amelyekkel elutasította a szexet a feleséghttp://www.life.hu/intim/20140720-excel-tablazatot-vezetett-a-ferj-az-okokrol-amelyekkel-elutasitotta-a-szexet-a-feleseg.htmlA reddit.com-on osztotta meg férje bizarr nyilvántartását egy nő. A kielégületlen férfi ugyanis Excel-táblázatban vezette - amit itt meg is nézhetsz -, miért és hányszor utasította el felesége az ágyban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.