Ki nem találod, ki fizet George Clooney pazar esküvőjéért

Forrás: AFP/Joe Klamar / Justin Tallis -
esküvő George Clooney menyasszony Amal Alamuddin hagyomány fizetés költség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney menyasszonya, Amal Alamuddin szülei fizetik a pár nagy napjának szinte minden költségét! Vajon mit szól ehhez a filmsztár?

No, lassan már tényleg minden részletet tudunk az évszázad esküvőjének kikiáltott eseményről. A lagzi szeptember 29-én, nagyon ízléses keretek közt zajlik majd le. Ahogy arról már korábban írtunk, az esküvőt Velencében tartják.

Forrás: AFP/Joe Klamar / Justin Tallis

Azt azonban eddig nem tudtuk, hogy George Clooney és menyasszonya ragaszkodnak a régi hagyományokhoz: az A-listás színész állítólag szinte semmit sem költ majd a közelgő mennyezőjére, helyette a „lányos ház" állja a számlát.

Megvan az időpont George Clooney és Amal Alamuddin esküvőjére http://www.life.hu/intim/20140916-george-clooney-es-jegyese-amal-alamuddin-szeptember-29-en-hazasodik-ossze-velenceben.html George Clooney és jegyese, Amal Alamuddin Velencében házasodik össze szeptember 29-én. A volt olasz kulturális miniszter adja össze őket. Intim -- Megelőzte: oltár elé állt George Clooney exnője http://www.life.hu/intim/20140915-george-clooney-exbaratnoje-elisabetta-canalis-hozzament-volegenyehez-megelozte-volt-baratjat.html George Clooney volt szerelme, Elisabetta Canalis a csodaszép Szardínia szigetén mondta ki a boldogító igent orvos vőlegényének. Ezzel bizony beelőzte a sármos színészt. Intim -- Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-t http://www.life.hu/intim/20140808-george-clooney-volt-baratnoi-amal-alamuddin-stacy-keibler-elisabetta-canalis-es-a-tobbiek.html A földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.