Hogy hány év korkülönbség van Al Pacino és barátnője között?

Forrás: Northfoto -
barátnő Lucila Sola Brit Filmintézet vacsoraparti Al Pacino korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk, nem most jöttek össze, de eddig nem firtattuk a dolgot: a színész és kedvese, Lucila Sola között nem kicsi a generációs szakadék.

Bár Al Pacino és 35 éves barátnője, Lucila Sola immár négy éve vannak együtt, mi most csodálkoztunk csak rá igazán: a színész és kedvese között közel 40 év korkülönbség van!

Forrás: Northfoto

Nem csekély, az biztos, ennek ellenére úgy tűnik, remekül megvannak. Legutóbb együtt jelentek meg a színész tiszteletére rendezett Brit Filmintézet rendezte vacsorapartin. Kíváncsiak lennénk, mi a véleménye az argentin színésznőnek Al Pacino ágybeli teljesítményét firtató exének beszólásáról: Diana Becirovic szerint a sztár nem egy nagy szám szeretőként...

Apakomplexussal küzd Hollywood

A jó házasság titka a hatalmas korkülönbség vagy épp ellenkezőleg: komplexussal küzdenének azok a sztárhölgyek, akik az idősebb pasik mellett tették le a voksukat? Nézd meg ITT, kik azok az A-listás celebpárok, akiket a korkülönbség (is) tart egyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.