Profi bokszoló miatt válik Schumacher öccse?

feleség válás profi boksz Michael Schumacher Ralf Schumacher Manuel Charr bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher öccse, Ralf és felesége, Cora 13 év után válnak. Német lapinformációk szerint az asszony a profi nehézsúlyú bokszolóval, Manuel Charral szűrte össze a levet.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a decemberben súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher öccse, Ralf Schumacher és neje, Cora válnak – ráadásul nem a legbékésebb módon. Állítólag elmérgesedett a felek között a viszony: áll a bál a közös vagyon és az ingatlanok elosztásán, sőt, még a gyerekük elhelyezése körül is. Az asszonyt közben egyre többen látni a profi német bokszolóval, Manuel Charral – írja a német Bild.

Manuel Charr Forrás: RIA Novosti/Anton Denisov

A sportoló a lap kérdésére, miszerint milyen kapcsolatban áll Corával, azt mondta: ez teljesen a magánügye. Majd lerázta az újságírókat azzal, hogy most egyébként is az edzésre koncentrál: október végén ugyanis Moszkvában bokszol majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.