Halálos szexbalesetek: Fulladás, zuhanás és szívroham orgazmus közben (18+)

Forrás: Thinkstock -
veszély halál zuhanás szex szén-monoxid mérgezés baleset vágy szerelem fulladás felnőtt erotika viagra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áramütés a mellbimbón, gyilkos garázsszex, felbukkanó oroszlán – a szex bizony halálos is tud lenni, a Life.hu pedig most összegyűjtötte az utóbbi idők legbizarrabb eseteit. Egy évvel ezelőtt ez volt a kedvenc cikketek.

Az autós romantika veszélyei

2009-ben két osztrák tinédzser, Stefanie Tanzer és Reinhard Wallecker nem találván jobb helyet, a garázsban álló családi autóban bújt össze. Mivel azonban az idő hideg volt, ruha pedig egyre kevesebb rajtuk, a zárt térben bekapcsolták a kocsi motorját, hogy fűtsék a légyott helyszínét. Valószínűleg még nem láttak korábban egyetlen filmet sem, amiben ily módon lesznek öngyilkosok a szereplők, mivel eszükbe sem jutott, hogy szex közben a kipufogógáz szépen lassan megölheti őket. A halálukat szén-monoxid-mérgezés okozta, a szülők arcát pedig megpróbáljuk inkább nem elképzelni, amikor rájuk találtak.

Forrás: Thinkstock

Úgy szeretlek, majd' megesznek

Nemrég járta be a világsajtót az a különös eset, amelynek során Zimbabwéban egy szerelmeskedő párra támadt egy oroszlán, majd megölte a nőt, és pucéron menekülésre késztette a férfit. A párocska épp a bozótosban mászott egymásra, pontosabban a nő a férfira, és végül a peches szexpóz lett a veszte: a hátulról támadó oroszlán azt kapta el, aki épp felül volt, és szétmarcangolta a szerencsétlen lányt. Bízunk benne, hogy nem valamiféle féltékenységi dráma állt a háttérben.

A pórul járt győztes

A 28 éves önjelölt orosz lepedőakrobata, Szergej Tuganov 2009-ben fogadott két nőismerősével, hogy képes állni a kihívást velük szemben 12 órán át, egy édeshármas keretében. A tét nem volt kicsi: mintegy 4000 dollárnyi összeg. Így hát Szergej be is dobott mindent a cél érdekében, elsőnek egy doboznyi Viagrát. A fogadást végül megnyerte, de sokáig nem örülhetett az újdonsült szuperszeretői címnek, mert a lenyelt pirulák okozta szívrohamban elhunyt. Ráadásul még a pénzt se kapta meg addig.

Szerelem a magasban

A Dél-Karolinai Egyetem két hallgatója, Chelsea Tumblestone és Brent Tyler 2007-ben szemelte ki az akciójuk helyszínéül az egyetemi campus egyik épületének izgalmasnak tűnő tetőjét, azzal azonban nem számoltak, hogy az esőtől nedves és enyhén lejtő felület majd csúszni fog, amikor igazán elfajulnak a dolgok. Így hát szex közben legurultak, estek bő húsz métert, a pucér hullájukra pedig egy taxisofőr talált rá. De róluk legalább elmondható, hogy igazán belezúgtak egymásba.

Forrás: Thinkstock

Amikor tényleg vibrál az erotikus feszültség

A pennsylvaniai Kirsten Taylor és a férje, Toby előszeretettel dobták fel a szexuális légyottjaikat egy kis elektromos impulzussal, ez azonban egy alkalommal a nő életébe került. Amikor halálos áramütéssel 2008-ban a kórházba vitték a feleségét, Toby Taylor egy ideig kitartott amellett, hogy a zárlatos hajszárító volt a hibás, és csak később vallotta be az igazságot: szex közben a nő mellbimbójára fémcsipeszeket helyezve rendszeresen árammal izgatta ezt a módszert különösen kedvelő nejét, egyre fokozva a dózist – amíg túl sok nem lett. Valószínűleg erre mondják azt, hogy a hobbija okozta a halálát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.