Bereczki Zoli nem áll készen a szerelemre

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán házasság válás szerelem Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoli már két éve különvált volt feleségétől, Szinetár Dórától, mégsem tudott párt találni. A színész az okokról mesélt.

Bereczki Zoltán lassú embernek tartja magát, akinek 13 évig tartó házasságát még fel kell dolgoznia. Jelenleg jól érzi magát egyedül, de azt nem tagadja, voltak kalandjai az elmúlt két évben – írja a hot!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Vannak kalandok az életemben. Ennél többet azonban egyelőre nem akarok erről mondani. Az tény, hogy nehéz kipróbálni magam egy új kapcsolatban. Veszélyes terepen mozgok, az ismertségem miatt már akkor lebukhatunk, amikor még fel sem lobbant a láng és csak találkozgatunk, ezért számomra nehéz az ismerkedés" – magyarázta Zoli, aki egyedül él, de nem magányos, hiszen van egy gyönyörű kislánya és sok barátja.

Bereczki Zoltán nagyinterjú

„Azt gondolom, az egyedüllét, egyedül lakás kihagyhatatlan a felnőtté válás folyamatából, és szerintem ezzel mindent el is mondtam"mondta Zoli Szily Nórának a Life.hu sztárszerzőjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.