Szinetár Dórának kedvese a pszichológusa

Forrás: RTLKLUB -
pszichológus Bereczki Zoltán színésznő Makranczi Zalán válás szerelem Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Szinetár Dóra. A színésznő bevallotta, párjának, Makranczi Zalánnak köszönhető, hogy túljutott a mélyponton.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szinetár Dóra és Bereczki Zoli útjai már szakmailag is különváltak. A pár két év szakítás után teljesen új életet kezdett. Dóra azóta Makranczi Zalán oldalán találta meg a boldogságot, sőt tánctudásukat is megmutatták a Szombat Esti Lázban. A színésznő most a hot!-ban arról mesélt, Zalán mennyit segített neki, amikor mélypontra jutott.

Forrás: RTLKLUB

„Zalán sokat segít abban, hogy gondolkodjam. Visszakérdez, olyan, mint egy pszichológus. Mellette megtanultam, hogy egy beszélgetésnek arról kell szólnia, hogy segítesz a másiknak beszélni. Mostanában kezdem magam elfogadni. Már nem akarok vékonyabb lábakat, göndör hajat. Kezdem megszeretni a tükörképemet" – mondta Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.