Minél drágább a jegygyűrű, annál rövidebb a házasság?

Forrás: Origo -
jegygyűrű házasság Emory Egyetem válás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minél nagyobb a szerelem, annál nagyobb a jegygyűrű? Nos, vannak, akik ragaszkodnak ehhez a hagyományhoz. Az Emory University kutatói azonban ennek az ellenkezőjét bizonyították be.

Az Emory University kutatói egyszerű módszerrel bizonyították be, hogy egyáltalán nem igaz, hogy minél szerelmesebb valaki, annál drágább jegygyűrűt vesz. Sőt, minél drágább volt a jegygyűrű, valószínűleg annál rövidebb lesz a házasság - összegezte az Elitedaily.

Forrás: Origo

A Today.com publikálta az elsők között a kutatás részleteit, amelyben 3000 heteroszexuális, amerikai pár vett részt: megmondták jegygyűrűjük, sőt, esküvőjük költségét is, plusz azt, hogy mennyi ideig tartott a házasság. Mint kiderült, akik 2000-4000 dollár (kb. fél- és egymillió forint) között költöttek jegygyűrűre, azok körében 1,3-szer gyakoribb volt a válás, mint azok körében, akik ennél olcsóbb ékszert választottak menyasszonyuknak.

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi

"A gyémántok a lányok legjobb barátai!" - énekelte Marilyn Monroe a Szőkék előnyben című filmben. Ám amilyen jó a viszony a nők és az ékszerek között, olyan nehezen jönnek ki egymással a pasik és a gyémántok: gyakran gigantikus összegeket emésztenek fel. Korábbi cikkünkben arról írtunk, kik voltak azok a gavallérok, akik nem bántak egész vagyonokat áldozni szerelmük megpecsételésére.
Krumpli a vaginában - Sajátos módon védekezett egy nőhttp://www.life.hu/intim/20141003-egy-kolumbiai-no-a-vaginajaba-dugott-krumplival-akarta-megelozni-a-nem-kivant-terhesseget-am-az.htmlEgészen biztosan a nap legbizarrabb hírét olvasod most, amely a Colombia Reports jóvoltából jutott hozzánk és hozzátok.Intim--Keresztény swingerklub? Igen, létezik... http://www.life.hu/intim/20140927-cristy-es-dean-paravet-floridai-par-kereszteny-swingerklubot-hozott-letre-testepitoknek.htmlTematikus swingerközösséget hozott létre egy floridai, hívő pár. Cristynek és Dean Paravetnek azonban nem csupán a szex a szenvedélye, hanem a testépítés is... Bizarr, nem? Intim--Ez a különbség a 3. és a 30. randi közötthttp://www.life.hu/intim/20140911-video-keszult-arrol-hogy-mi-a-kulonbseg-a-szerelmesek-harmadik-talalkozasa-es-a-harmincadik-randi.htmlÜbervicces és egyben szomorúan realisztikus videót találtunk. Tényleg ez történik, ha elmúlik az első lángolás? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.