színlelés Celeb vagyok ments ki innen Bódi Sylvi VV Aurelio paródia orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymást kellett kiparodizálni a hírességeknek a Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában. Bódi Sylvi Dudás Mikit kapta feladatul. Ekkor csúszott ki a száján az ominózus mondat az orgazmusról.

Bódi Sylvi nem árult zsákbamacskát a feladat előtt. Már mielőtt belekezdett, elárulta, nincsen megáldva színészi képességekkel, de azért van az a helyzet, amikor igyekszik meggyőző lenni. Az „orgazmust szoktam csak színlelni" - jelentette ki, mi pedig nem biztos, hogy szívesen lennénk az expasijai helyében. Sylvi produkcióját itt nézheted meg, Aurelio - őt szavazták meg a legjobbnak - előadását pedig itt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bódi Sylvi a Celeb vagyok...-kal búcsúzik

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban való szereplése és a Playboy címlapja két olyan durranás, amely méltó lezárása lesz Sylvi karrierjének.

"Ezekkel búcsúzom. Egy évvel ezelőtt döntöttem el, hogy nem szeretnék tovább ebben a közegben élni, és hál’ istennek, valamennyire meg is tehetem, hogy olyan életet éljek, amilyenre vágyom. (...) A 20 éves karrierem megérdemel egy méltó zárást. Anno az ott készült fotóim révén váltam ismertté, és úgy gondoltam, ezzel szép keretbe tudnám rakni a múltat, főleg, mert úgy mutathatom meg magam, amilyen most vagyok" - mesélte Sylvi, akivel Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője beszélgetett. A teljes interjút itt olvashatod.
Kimutatta a foga fehérjét Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20141013-szabo-zsofi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-osszeveszett-gaspar-lacival-es-aurelioval.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában ismét Szabó Zsófi nyerte az undoksági versenyt. Ezúttal Gáspár Laci és Aurelio volt az "áldozata". TV + Bulvár--Csúfosan elbukott a bátorságpróbán Gáspár Lacihttp://www.life.hu/bulvar/20141009-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-batorsagprobajan-gaspar-laci-elbukott.htmlGáspár Laci az egyik legnehezebbnek beharangozott bátorságpróbára indult csütörtök este. Balázsék a föld alá küldték egy ládában az énekest, akinek az egyik nagy félelme, hogy élve eltemetik, ezért mindenképpen szerette volna megúszni a feladatot. De nem lehetett...TV + Bulvár--Veszekedés, szexhiány és erőltetett poénkodás a Celeb vagyok...!-banhttp://www.life.hu/bulvar/20141008-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-aurelio-szexhianyra-panaszkodott-szabo-zsofi.htmlAhogy írtunk róla, erdőtűz ütött ki a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Parkban. A csatorna egész délután azzal ijesztgette a nagyérdeműt, hogy akár el is maradhat az esti adás, de este kilenckor nagy kő eshetett le a szívünkről: ma sem kell lemondanunk a másfél órás celebszívatásról. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.