Vitray Tamás ezüstlakodalmán újra megnősült

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
esküvő házasság ezüstlakodalom Vitray Tamás Kállay Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévézés nagyágyúja és felesége, Kállay Bori 30 éve alkotnak egy párt. Vitray Tamás úgy döntött, újra kimondja az „igent" az elkövetkező 30 évre.

Vitray Tamás a harmadik házasságában találta meg a boldogságot, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Kállay Borival három évtizede boldogok. A műsorvezető bevallása szerint titkuk a tolerancia és egymás megbecsülése. A pár ezüstlakodalmát titokban tartotta, a barátok sem sejtették, mi készül – írja a Story.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Csak a szűk család, néhány jó barát és a 'kömény-mag'-nak nevezett baráti kör volt jelen. A barátok nem sejtették, mire készülünk, amíg az erre a célra beszerzett megafonnal gyülekezőre nem hívtuk a vendégeket. Anyakönyvezetőnk is volt, egy tanítványom, S. Koncz István. A két tanút pedig kalapból kihúzva sorsoltuk ki" – mesélte Vitray Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.