válókereset házasság válás szupermodell hivatalos Seal Heidi Klum énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a házasságuk, de még a válásuk is példaértékűen zajlott. Véglegesen elvált a német szupermodell és az énekes.

Immár hivatalosan is elváltak Heidi Klum és Seal útjai. A német szupermodell és a Grammy-díjas énekes közel 7 év házasság és három gyerek után döntött a válás mellett, amelynek procedúrái a napokban zárultak le.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Heidi 2012 áprilisában nyújtotta be a válópert férje ellen, két hónap múlva pedig a nyilvánosság előtt is vállalták döntésüket. A pár évente megújította egymásnak tett fogadalmát, két évvel ezelőtt azonban „kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva mégis véget vetettek a tündérmesének. Heidi azóta egy 28 éves pasi mellett vigasztalódik, Sealt pedig ez év elején egy titokzatos barna hajú lánnyal kapták lencsevégre.

Pasija helyett más fogdossa Heidi Klum csupasz melleithttp://www.life.hu/bulvar/20140801-heidi-klum-melleit-zac-posen-egy-fotozason-fogdossa.htmlA minap írtuk meg, hogy 28 éves pasikával jött össze Heidi Klum és nagyon boldog . Ennek ellenére lazán hagyja, hogy egy fotózáson másik férfi fogdossa a kebleit. Persze, a művészetnek még a párkapcsolat sem szabhat határt.TV + BulvárOrigoHeidi Klum lányai anyjuk nyomába léptek!http://www.life.hu/csalad/20140719-heidi-klum-setalni-indult-modell-szepsegu-gyermekeivel.htmlImádnivaló fotót láthatunk a szupermodell Heidi Klumról, amint bájos gyermekeivel indul sétálni. A lányok szakasztott úgy öltöznek, mint a mama!Család--Seal: "Lehet, hogy örökké viselem a jegygyűrűmet!"http://www.life.hu/bulvar/20120124-seal-meselt-a-valasarol-heidi-klummal.htmlA napokban derült fény arra, hogy az egykori álompár, Seal és Heidi Klum útjai elválnak. Az énekes azóta megszólalt, és mesélt a szakításról.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.