szingli Dukai Regina szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő bejelentést tett kedd este a Facebook-oldalán a szexi magyar modell. 

,,A további pletykák, találgatások és kellemetlen újságcikkek elkerülése végett szeretném tudatni veletek, hogy Robi és én nem vagyunk màr egy pár...Nyilatkozni ezután sem áll szándékomban ezzel kapcsolatban! Megértéseteket köszönöm!" - írja a gyönyörű modell a közösségi oldalán.

Itt még együtt Forrás: Facebook/Dukai Regina

Regina négy évet volt együtt Feczesin Róbert focistával. Többnyire távkapcsolatban éltek, mert a fiú már a megismerkedésükkor is Debrecenben focizott, később pedig Olaszországba igazolt.

Túlélhető -e a távkapcsolat?

Nemrég férfiakat kérdeztünk a témában - ha kíváncsi vagy arra, a pasik hogyan bírják a távolságot a szerelemben, kattints ide!

Nadrágkosztüm másképp - Dukai Regina kockahassal hódítotthttp://www.life.hu/trend/20140601-dukai-regina-enekesno-nagyon-szexi-volt-a-bravo-otto-galan.htmlA Bravo Otto gála idén sem múlt el meglepetések nélkül. Kállay-Saunders András törött karral vette át a díját, de más érdekességek is történtek az eseményen. Minket a díjazottak mellett természetesen a hazai sztárok külseje is nagyon foglalkoztatott.Trend--Dögösen partizik Sarka Kata és Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20140320-glamour-gala-igy-partizik-sarka-kata-es-dukai-regina.htmlA hazai sztárvilág zöme megmutatja magát az idei Glamour gálán. Sarka Kata és Dukai Regina igen szexisre vették a figurát. TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20131125-5-kerdes-a-szepsegrol-dukai-regina-enekesno.htmlA magyar szépség mostanában gyakran feltűnik a kereskedelmi tévék műsoraiban, női magazinokban, és énekesnőként is sok munkája van. Mivel számtalan helyen meg kell jelennie, nagy gondot fordít a külsejére is. A Life.hu új sorozatában ezúttal Dukai Regina mesél szépségtrükkjeiről.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.