Szex miatt emeltek vádat a Django elszabadul színésznője ellen

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Django elszabadul színésznő Danielle Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi botrányba keveredett Danielle Watts, a Django elszabadul rabszolgaleánya. Közszeméremsértés miatt vádat emelt ellene a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság, mivel fényes nappal egy kocsiban szexelt a párjával.

A TMZ celebportál információi szerint a páros szexuális aktust folytatott az autóban, és a felháborodott járókelők hívták ki rájuk a rendőrséget.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A színésznő, akit Quentin Tarantino Django elszabadul című mozijából ismerhetünk, a barátjával, Brian James Lucasszal követte el a közszeméremsértést. A portál úgy tudja, Watts nem akart együttműködni az intézkedő rendőrökkel. A szeptemberi eset óta sem a színésznő, sem pedig a szóvivője nem kommentálták a vádakat, amelyekért a hírek szerint a legmagasabb kiszabható büntetés hat hónap börtön és ezer dolláros bírság lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.