Papp Gergő Csernus Imrének köszönheti feleségét

Fotó: Margitay Klára -
pszichológus Papp Gergő feleség Pimasz Úr ottalszik Csernus Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pimasz úr hiába álmodozott élete nőjéről, Csernus Imrének kellett a végső lökést megadnia, hogy Judit észrevegye leendő férjét.

Ahogy a Life.hu is megírta, Papp Gergő és felesége, Judit furcsa a páros. A házaspár megismerkedése sem volt bonyodalmaktól mentes, de végül Csernus Imre közbenjárása sikerre vitte a románcot – írja a Story.

Fotó: Margitay Klára

„Abban az időben csináltuk a Dr. Csernus című műsort. Sminkest kerestünk és valaki beajánlotta Juditot. A produkció közben rengeteg időt töltöttünk együtt és amikor szakított a párjával, Csernus megkérdezte tőle, nem veszi észre, hogy mennyire odavagyok érte?! Ő addig nem vette észre, de ennek köszönhetően elkezdtünk randevúzni" – mesélte Gergő.

Pál Dénes: "120 százalékig hetero vagyok"http://www.life.hu/intim/20141030-pal-denes-a-sztarban-sztar-gyoztese-heteroszexualis-es-baratnoje-is-van.htmlMivel a Sztárban sztár műsorában tökéletesen bújt női előadók bőrébe, elindult a pletyka Pál Dénes szexuális beállítottságáról. Nos, az énekes most cáfol, sőt, azt is elárulja, nem facér. Intim--Varga Viktoron túl is van élet...http://www.life.hu/intim/20141027-cinthya-dictator-tullepett-varga-viktoron-mar-masokkal-randevuzik.htmlBár belefogyott a szakításba, most már túl van Varga Viktoron Cinthya Dictator. Legalábbis ezt állítja, mi pedig miért ne hinnénk el neki. Intim--Kelly Brook megmutatta isteni testét - 12 felejthetetlen fotóhttp://www.life.hu/intim/20141025-kelly-brook-egy-naptarfotozas-kedveert-ledobta-a-ruhait.html2015-ös naptáron pózol a csodás testű szépség, Kelly Brook.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.