Jóban Rosszban öregedés műsorvezető Szabó Zsófi magány családalapítás X-Faktor 2014 Celeb vagyok, ments ki innen! After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi most minden erejével a tévézésre és a karrierjére koncentrál, de később szeretne családot, ugyanis nem akarja egyedül leélni az életét.

Mozgalmas hetek, hónapok vannak Szabó Zsófi háta mögött. Nemrég a mindennapos forgatások után a TV2-s Jóban Rosszban sorozatból az RTL Klubhoz igazolt. Majd a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban tesztelte bátorságát.

Forrás: Origo

A BEST magazinban azt mondta, azért mondott igent a dzsungelre, mert ki akarta próbálni, milyen az, ha csak magára számíthat. A celebkínzó műsor után pedig jött az újabb nagy falat: az X-Faktor, amiért kapott hideget-meleget. A tévézés mellett azonban színpadon és filmben is szeretne szerepelni.

"Most a munkámra koncentrálok, de idővel én is szeretnék majd családot, nem akarom egyedül leélni az életemet. A magánéletemben arra vágyom, hogy a férfi hozza meg a legfontosabb döntéseket, hogy valaki mellett végre én is gyenge nő lehessek" – fejtette ki Zsófi, akit most hetente láthatunk a képernyőn az After X-ben.

Ha a nézők nem is, az RTL Klub elégedett volt Szabó Zsófi teljesítményévelhttp://www.life.hu/bulvar/20141027-szabo-zsofi-az-rtl-klub-uj-musorvezetoje-x-faktorban-nyujtott-teljesitmenyevel-elegedett-a-csatorna.htmlHiába írták kommentelők százai, hogy Szabó Zsófi nézhetetlen volt, az RTL Klub vezetősége szerint Ördög Nóri utódjában benne van az X-Faktor.TV + BulvárOrigoKeményen osztották Szabó Zsófit az X-Faktor miatt a Facebookon - Sarka Kata megvédtehttp://www.life.hu/bulvar/20141025-szabo-zsofit-az-x-faktor-musorvezetes-miatt-kritizaltak-a-facebookon-sarka-kata-megvedte.htmlSzabó Zsófi éltében először próbálta ki magát műsorvezetőként. Új csatornája bedobta a mélyvízbe: az X-Faktor második élő adását vezették Istenes Bencével. Zsófi, aki aktív életet él a Facebookon, posztolt is egy fotót, amely alá rengeteg komment érkezett. Sokan támadták a teljesítménye miatt, de védelmezői is szép számmal akadtak - köztük legjobb barátnője, Sarka Kata is.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA háború folytatódik: Szabó Zsófi visszavág Majkánakhttp://www.life.hu/bulvar/20141023-szabo-zsofi-es-majka-tovabb-kommenthaboruzik-es-jonah-hill-is-befigyel.htmlMajka szerint Szabó Zsófi egy csúnyácska, kövér színészre hasonlít című cikkünkben számoltunk be róla, hogy Majka a minap egy nem túl bájos fotómontázst töltött fel a Facebookjára, amin Szabó Zsófit Jonah Hill amerikai színészhez hasonlította. A háború azonban most folytatódik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.