Megtudtuk Pirner Alma mezítlábas álomesküvőjének részleteit

esküvő Sri Lanka mezítláb tengerpart rúdtáncos Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtáncvilágbajnok egy luxusutazás során mondta ki a boldogító igent a mesés Sri Lankán, most a legapróbb részletek is kiderültek a különleges esküvőről.

Ahogy a Life.hu is megírta, Alma már előre jelezte, hogy valami nagy dologra készül. Hétvégén pedig az első fotót is megosztotta közösségi oldalán esküvőjéről. A mai blogbejegyzésében az absolutelywoman.hu-n pedig részletesen ír a nem mindennapi szertartás részleteiről.

Forrás: facebook/Pirner Alma

Amit még nem tudtunk Pirner Alma esküvőjéről:

A pár azért választotta a csodás Sri Lankát, mert ide utaztak családi nyaralásra. A pazar helyszínen Alma édesanyjának 60. születénapjának megünneplését pedig összekötötték egy villámesküvővel.

Az esküvő időpontját egy ájurvédikus-asztrológus programon választották ki a párnak. Az időjárás aznap nem volt túl kedvező, esett az eső, de délután 3 órára a szertartás kezdetére kisütött a nap.

Almát és párját külön-külön mezítláb, elefántkísérettel, táncosokkal és egy ceremóniamesterrel kísérték a fehér virágkapu alá, ahol egy tradicionális ceremónia keretén belül összeadták őket.

Forrás: absolutelywoman.hu

A szertartáson énekben mondtak el mindent az ifjú párnak. Majd pálmaleveleket adtak a kezükbe, azokat egymásnak átadva, majd a földre ejtve mondhatták el kívánságaikat. Ezután egy virágfüzérrel összekötötték az ujjukat, majd jött az elmaradhatatlan gyűrűhúzás és a hitvesi csók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.