Új szerelem a láthatáron - csak úgy ragyog a Barátok közt szépsége

Forrás: http://www.baratok.hu -
Nagy Alexa szerelem Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fellegekben jár a Barátok közt szőkesége: úgy tűnik, végre Nagy Alexának is szerencséje van a szerelemben. 

A Barátok közben Alexa alakítja Alízt, egy olyan egyedülálló anyukát, aki képtelen jól választani férfit. A való életben azonban másképp alakultak a dolgok: Alexa úgy tűnik, megtalálta a boldogságot Tokár Tamás, a Viasat 3 műsorvezetője oldalán.

Forrás: http://www.baratok.hu

,,Nagyon friss még ez a kapcsolat, de máris úgy érzem, mintha ezer éve ismernénk egymást. Egy rendezvényen találkoztunk Tomival, készített velem egy interjút, utána pedig megkérdezte, ha elhívna moziba, elmennék-e vele. Én pedig azt mondtam, szívesen. Kinyomozta a számom, felhívott és elmentünk moziba" - vallotta a színésznő a Blikknek. Alexa elárulta azt is, végignevették a filmet, remekül érezék magukat. ,,Azt gondolom, ha létezik szerelem első látásra, akkor ez az volt" – mesélte Alexa.

A fiatal lány számára nagyon fontos, hogy párjával jókat tudjanak együtt nevetni, Tamással pedig ez abszolút sikerül is. ,,Rengeteget nevetünk együtt, de ami még ennél is fontosabb, hogy iszonyatos jókat tudunk beszélgetni. Lelkizős lány vagyok, vele pedig olyan mély érzéseket is meg tudok osztani, amit korábban mással nem igazán lehetett. Talán ez az, amit a leginkább szeretek benne."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.