Még a hétvégén férjhez megy Beyoncé húga, Solange

Forrás: AFP/Mike Coppola -
Solange Knowles lakodalom Jay-Z esküvő házasság eljegyzés Alan Ferguson Beyoncé vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntektől vasárnapig fog tartani Solange Knowles lakodalma, amikor is végre hozzámegy 5 éve megismert vőlegényéhez, Alan Fergusonhoz.

Egészen eddig sikerült titokban tartania eljegyzését és esküvői előkészületeit Solange Knowlesnek. Beyoncé 28 éves húga, akiről mostanában főképp nővére férjével, Jay-Z-vel történt incidense kapcsán hallhattunk, most hétvégén áll oltár elé vőlegényével, Alan Fergusonnal – írja a US Weekly.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A hírek szerint az egész hétvégén át tartó lakodalom pénteken fog kezdődni a sztár New Orleans-i otthonában, ahová csupán a szűk család és baráti kör hivatalos. A program szerint pénteken egy közös mozizás vár a vendégekre, szombaton egy kellemesen elköltött vacsora, vasárnap pedig az ifjú pár leteszi az oly' régóta várt fogadalmukat.

Sztáresküvők és formabontó ruháik

A klasszikus esküvői trendek gyönyörűek tudnak lenni, egy különleges és egyedi esküvői ruha azonban még izgalmasabbá teheti az ember lányának egyik legfontosabb napját - nézd meg itt, hogy csinálták a világsztárok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.