Íme, Amerika történetének legdrágább válása

Forrás: AFP -
legdrágább feleség válás vagyon Egyesült Államok milliárd Time Forbes millió bíróság ítélet leggazdagabb emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális összeget kell fizetnie volt feleségének Harold Hamm amerikai olajmágnásnak.

Dollármilliókat követel Harold Hamm amerikai olajmágnástól volt felesége, Sue Ann– ezzel pedig kezdetét vette az Egyesült Államok történetének legdrágább válása. Az oklahomai bíróság elsőfokú ítélete szerint a Continental Resources energiavállalatának vezetője nem kevesebb, mint 995 millió dollárt köteles kifizetni az 58 éves asszonynak, ám a döntés még nem jogerős.

Forrás: AFP

Ha azonban mégis sikerül elérnie Sue Ann Hammnek, amit szeretne, azzal az Egyesült Államok 100 leggazdagabb nője közé kerülne a 245 milliárd forintnak megfelelő összegű vagyonával.

Így kell milliókat kaszálni egy válással

A kérdésben érdemes lenne tanácsért fordulni Dimitrij Ribolovjev exfeleségéhez, Elenához, aki egy hat évig húzódó válóper után közel egybillió forintnak megfelelő összeggel lett gazdagabb - a nem mindennapi történetről ide kattinva olvashatsz bővebben. De sztárjainktól is van mit tanulni - Hollywood legdrágább válásait ITT foglaltuk össze.

Harold Hamm olajmágnás idén a 33. helyre került a Forbes magazin 400 leggazdagabb amerikait összegző listáján, 2012-ben a Time magazin a 100 legbefolyásosabb embere közé választotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.