Szakított barátnőjével a Barátok közt-ös Csórics Balázs

szerelem Barátok közt Csórics Balázs szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt katonalegénye, Rudi a sorozatban éppen megtalálta a nagy Ő-t, a való életében azonban szakított párjával, akivel egy hajón ismerkedett meg.

Balázs, mielőtt a Barátok közt csapatához csatlakozott, évekig egy tengerjáró hajón énekelt szerelmével. Ám amikor a pár visszajött Magyarországra, nem tudták itthon együtt folytatni az életüket – írja a hot!

Forrás: RTLKLUB

„Egyrészt nehéz volt itthon az újrakezdés, másrészt úgy éreztem, hogy önhibámból elveszítettem magam a kapcsolatban. Túlságosan meg akartam felelni, így nem törődtem a saját vágyaimmal. Egy idő után már nem érdekelt, mit akarok, ettől viszont elkezdtem rosszul érezni magam. Egy kapcsolatban nem szabad feladni önmagunkat" – magyarázta a színész, aki monogám típusnak tartja magát, mindig hosszú kapcsolatai voltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.