Szőke Zoltán két év után összeköltözött szerelmével

Fotó: Life.hu -
válás Szőke Zoltán összeköltözés szerelem Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig húzódott a Barátok közt színészének válása, ráadásul kedvesének a Vajdaságból kellett Budapestre költöznie és új életet kezdenie. Most két év után végre egy fedél alá költözött a gerlepár.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szőke Zoltán két éve hagyta el feleségét és elköltözött otthonról. A színész új párja, Annamari feladta vajdasági lakását és Budapestre költözött. A pár nem mesze lakik a Barátok közt jellegzetes wekerlei házától, így a színész naponta látja sorozatbeli otthonát – írja a hot!

Fotó: Life.hu

„A sors iróniája, hogy magánemberként naponta megyek el az előtt a ház előtt, ami a sorozat főcímében látható. Az új lakásunkban tökéletesen elférünk, mindenkinek meglett a saját kis zuga, ahová el tud vonulni. Egy modern stílusú, teljesen berendezett, társasházi lakást kell elképzelni. Az egykori otthonomból nem hoztam el semmit, a ruháimon és könyveimen kívül" – mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.