Ennél tündéribb szerelmi vallomás nincs is

Forrás: Life.hu -
utca szerelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobb dolog, ami történhet az emberrel egy szürke vasárnap, ha ilyen szerelmes üzenetre bukkan. Pláne, ha neki írták. Mutatjuk!  

Könnyfakasztó és szívmelengető üzenetre bukkantunk a Róna utcai aszfalton. Ez a szerelmi vallomás annyira édes, hogy édesebb már nem is lehetne, de vajon kinek szól? Kolléganőnknek, aki lefotózta és elküldte? Vagy a szomszéd lánynak? Vajon, akinek írták, az el fogja olvasni valaha? És ha igen? Mert ez az, amire nem lehet csak úgy, fapadosan válaszolni. Ez költészet kéremszépen. A köbvön.

Forrás: Life.hu

Pál Dénes: "120 százalékig hetero vagyok"http://www.life.hu/intim/20141030-pal-denes-a-sztarban-sztar-gyoztese-heteroszexualis-es-baratnoje-is-van.htmlMivel a Sztárban sztár műsorában tökéletesen bújt női előadók bőrébe, elindult a pletyka Pál Dénes szexuális beállítottságáról. Nos, az énekes most cáfol, sőt, azt is elárulja, nem facér. Intim--Minél drágább a jegygyűrű, annál rövidebb a házasság?http://www.life.hu/intim/20141010-emory-university-kutatoi-szerint-minel-dragabb-a-jegygyuru-annal-rovidebb-a-hazassag.htmlMinél nagyobb a szerelem, annál nagyobb a jegygyűrű? Nos, vannak, akik ragaszkodnak ehhez a hagyományhoz. Az Emory University kutatói azonban ennek az ellenkezőjét bizonyították be.IntimOrigoAz év álomesküvője a Clooney-Alamuddin-frigyhttp://www.life.hu/intim/20140927-george-clooney-es-amal-alamuddin-az-ev-sztareskuvojere-keszul.htmlPénteken este érkezett meg esüvőjük színhelyére az 53 éves nők bálványa, George Clooney és 36 éves jogász kedvese, Amal Alamuddin. Egybekelésük minden kétséget kizáróan az év sztáresküvője lesz. A szertartáson ott lesz Cindy Crawford, Matt Damon és Miguel Ferrer is, de Angelina Jolie, Brad Pitte, Cate Blanchett, Sandra Bullock és a U2 énekese, Bono is a vendégek között van. Négynapos eseménysorozatra készül Velence. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.