menyasszonyi ruha Jóban Rosszban Bumm! (vetélkedő) Váradi Vivien lánykérés menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váradi Viviennek, a Jóban Rosszban egykori szereplőjének a Bumm! adásában kérték meg a kezét. Most pedig már a menyasszonyi ruhák között válogat.

A színésznő úgy érezte, egy romatikus álomba csöppent. A nagy kérdést a műsor szerkesztői a feladványok között rejtették el. Vivien szerint neki van a legromantikusabb vőlegénye a világon. A felvételre a férfi egy elegáns eljegyzési gyűrűvel is készült. Vivien azóta édesanyjával egy esküvőiruha-szalonba is ellátogatott, ahol szebbnél szebb ruhacsodák közül válogatott. Az esküvő jövő nyáron, június 6-án lesz, és nagy bulit terveznek.

A lánykérés pillanatait itt nézheted meg:

Ennél tündéribb szerelmi vallomás nincs ishttp://www.life.hu/intim/20141116-szerelmi-vallomas-a-rona-utcai-aszfalton.htmlA legjobb dolog, ami történhet az emberrel egy szürke vasárnap, ha ilyen szerelmes üzenetre bukkan. Pláne, ha neki írták. Mutatjuk! IntimOrigoVége Liptai Claudia és Horváth Ákos kapcsolatának? http://www.life.hu/intim/20141106-vege-liptai-claudia-es-horvath-akos-kapcsolatanak-a-tavolsag-tette-tonkre-a-szerelmet.htmlLiptai Claudia alig három hónapja jelentette be a Facebookján, hogy újra szerelmes, választottja pedig a szombathelyi színház színésze, Horváth Ákos. Most azonban már arról pletykálnak, vége a románcnak, a férfi azonban ennél óvatosabban fogalmazott. IntimOrigoPál Dénes: "120 százalékig hetero vagyok"http://www.life.hu/intim/20141030-pal-denes-a-sztarban-sztar-gyoztese-heteroszexualis-es-baratnoje-is-van.htmlMivel a Sztárban sztár műsorában tökéletesen bújt női előadók bőrébe, elindult a pletyka Pál Dénes szexuális beállítottságáról. Nos, az énekes most cáfol, sőt, azt is elárulja, nem facér. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.